Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Χ. Μενιδιάτης: Του έκλεψαν το πολυτελές τζιπ του, την ώρα που κοιμόταν!


Στιγμές αγωνίας έζησε πριν λίγες μέρες ο Χρήστος Μενιδιάτης και η έγκυος σύζυγός του Νάνσυ, όταν άγνωστοι έκλεψαν το αυτοκίνητό του, την ώρα που κοιμόταν. Το ζευγάρι που μένεις στους Θρακομακεδόνες δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που του συνέβη και ο γνωστός ερμηνευτής δηλώνει ανακουφισμένος που οι επιτήδειοι δεν προσπάθησαν να εισβάλλουν στο σπίτι τους.

Μιλώντας στην “Espresso” ο Χρήστος Μενιδιάτης αποκάλυψε πως άγνωστοι έκλεψαν το πολυτελές αυτοκίνητό του, που ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του. “Έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης. Ήμασταν στο σπίτι με την σύζυγό μου. Κοιμόμασταν και κάποιοι άγνωστοι παραβίασαν τις πόρτες του αυτοκινήτου μου. Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα” και συμπλήρωσε: “Ειδοποιήθηκε η αστυνομία από κάποιον περαστικό. Εμείς δεν ακούσαμε και δεν καταλάβαμε τίποτα”.

Ωστόσο, ο ίδιος δηλώνει με ανακούφιση πως νιώθει τυχερός που δεν προσπάθησαν να μπουν σπίτι του. “Αυτά τα ξεπερνάω εύκολα... Το καλό της ιστορίας είναι ότι εκείνη την ώρα, αν ήταν ακόμη πιο αδίστακτοι και αποφάσιζαν να έμπαιναν και στο σπίτι μου, θα είχαμε και άλλες πιο μεγάλες περιπέτειες”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...