Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Ο Νίκος Μακρόπουλος ξεσήκωσε το "FIX"


Ο Νίκος Μακρόπουλος επέστρεψε στον αγαπημένο του χώρο ‘FIX’, πλήρως ανανεωμένος, με ένα πρόγραμμα που θα ταυτιστεί με την νυχτερινή λαϊκή διασκέδαση. 

Πλήθος θαυμαστών του τραγουδιστή αλλά και εκπρόσωποι του κοινωνικού και καλλιτεχνικού κόσμου παρευρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο το βράδυ της Παρασκευής για να τον απολαύσουν μέχρι το πρωί και να διασκεδάσουν με την ολοκαίνουργια δισκογραφική του δουλειά.

Ο γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής έδωσε τον καλύτερο του εαυτό ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη και παρασύροντας τους αγαπημένους του φίλους και θαυμαστές σε ένα βράδυ με πολύ διασκέδαση και χορό.

Έκπληξη της βραδιάς ήταν η μουσικό – χορευτική παράσταση του Αλέξανδρου Ρήγα που άνοιξε το πρόγραμμα σηματοδοτώντας την πιο πρωτοποριακή πρόταση διασκέδασης για φέτος.

Ο αγαπημένος σε όλους σκηνοθέτης Αλέξανδρος Ρήγας μαζί με τον Στέλιο Κάτσαρη και τον Παντελή Καναράκη ανέβασαν στην σκηνή του FIX μία ξεχωριστή παράσταση με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Μποσταντζόγλου, τον Σωτήρη Καλυβάτση, τη Νατάσα Καλογρίδη, τον Λευτέρη Ελευθερίου και τη Ζώγια Σεβαστιανού.

Οι ηθοποιοί της παράστασης απέσπασαν το δυνατό χειροκρότημα του κοινού, ερμηνεύοντας ξεκαρδιστικούς ρόλους που έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Κάθε  Παρασκευή και Σάββατο: Η απόλυτη  μουσικοχορευτική πρόταση του χειμώνα  σας περιμένει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...