Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Λιάγκας: Το τραγούδι της Ηλιάδη είναι… τούρκικο

Τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον διαγωνισμό της Eurovision δεν έμειναν ασχολίαστα από την παρέα της εκπομπής «Πρωινό Mou», το πρωί της Πέμπτης.

«Είναι ένα τραγούδι που μας εκφράζει. Είναι εμείς, ο τρόπος που διασκεδάζουμε, που χαλαρώνουμε, που τα σπάμε... Είναι ένα σημαντικό κομμάτι του Έλληνα. Είναι ένα τραγούδι που για μένα αντιπροσωπεύει τη χώρα μας και τον Έλληνα» είχε δηλώσει η Αγγελική Ηλιάδη για το τραγούδι της και ο Γιώργος Λιάγκας έκανε το δικό του σχόλιο, φανερά εκνευρισμένος: «Δεν αντιπροσωπεύει τη χώρα μας, ούτε τον Έλληνα αυτό το τραγούδι. Εμένα δεν με αντιπροσωπεύει. Το θεωρώ ένα γυφτό- τουρκο-μπαρόκ άθλιο. Εγώ ντρέπομαι για το τραγούδι αυτό. Είναι ντροπιαστικό, άθλιο. Εξευτελιστικό. Ρωτάτε τη γνώμη μου, θέλατε να την πω...».

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας επέμενε προσθέτοντας: «Είναι ντροπιαστικό το τραγούδι της Ηλιάδη. Τα άλλα δύο είναι καλά τραγούδια, αλλά αδιάφορα. Σαφώς και με τεράστια διαφορά, θα βγει πρώτο του Αγάθωνα, όχι πως με τρελαίνει εμένα, αλλά είναι πραγματικά ελληνικό, ρεμπέτικο πολύ ωραίο και με ήχο Μπρέγκοβιτς, βαλκανικό. Αν πάει στη Eurovision, θα μπει σίγουρα στη δεκάδα».

Τα σχόλια του παρουσιαστή έκλεισαν με τον ίδιο να λέει: «Έχουμε τα τούρκικα σίριαλ, μη στείλουμε και τούρκικο τραγούδι στην Eurovision».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...