Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Ποια δηλώνει; "Κάθε φορά που ερχόταν σπίτι μας ο Ρουβάς κρυβόμουν. Τον φοβόμουν"


Ποια δηλώνει; "Κάθε φορά που ερχόταν σπίτι μας ο Ρουβάς κρυβόμουν. Τον φοβόμουν"


Άλλες θα έτρεχαν στην αγκαλιά του, αλλά εκείνη έτρεχε στο δωμάτιό της.


Η Κωνσταντίνα Πανταζή παραχώρησε συνέντευξη με τον μπαμπά της Λευτέρη, στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη. Εκεί, μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και την συναναστροφή της με μεγάλα ονόματα της μουσικής, όπως ο Σάκης Ρουβάς αλλά και ο Νίκος Καρβέλας.

"Θυμάμαι ότι φοβόμουνα πολύ τον Ρουβά. Πάρα πολύ! Κάθε φορά που ερχόταν σπίτι μας για να κάτσει με τον πατέρα μου, πήγαινα και τσέκαρα από το θυροτηλέφωνο αν είναι αυτός ή όχι. Αν ήταν, έτρεχα βολίδα στο δωμάτιό μου, κλειδωνόμουν και κρυβόμουν. Όλα τα κοριτσάκια τότε ήταν ερωτευμένα μαζί του, εγώ όχι. Ούτε καν. Παρόλο που μου άρεσε ένα κομμάτι που είχε βγάλει τότε. Ποιο έλεγε; Α, ναι! Αυτό που λέει ‘θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά, για να φας!’. Αλλά εγώ εκεί, συνέχιζα να τον φοβάμαι πολύ. Δεν ξέρω γιατί… Σε αντίθεση με τον Νίκο Καρβέλα που, όποτε ερχόταν σπίτι, καθόμουν στην αγκαλιά του, έπαιζε μαζί μου, ήταν πολύ γλυκός και με άφηνε να του κάνω κοτσιδάκια τα μαλλιά (γελάει). Ήταν πολύ καλός μαζί μου".

Άλλα κοριτσάκια σίγουρα θα έτρεχαν στην αγκαλιά του Ρουβά, όμως η Κωνσταντίνα Πανταζή, είχε διαφορετική άποψη ως παιδί...
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...