Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Μια γυναίκα που λατρεύτηκε αλλά και μισήθηκε από πολύ κόσμο στην Αννίτα Πάνια

Σε μια τηλεόραση… εκτός ορίων η Αννίτα συναντά τα… επείγοντα περιστατικά του Σαββατοκύριακου σε ένα group therapy για τα μικρά και τα μεγάλα της ζωής!


Η εκπομπή «Αννίτα SOS» έρχεται στoν Alpha για να ανοίξει γραμμή επικοινωνίας, να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα, να αναζητήσει δρόμους σε αδιέξοδα, να φέρει κοντά ανθρώπους που εκπέμπουν στην ίδια συχνότητα και να εστιάσει στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής.


Το Σάββατο 4 Ιανουαρίου, η Αννίτα υποδέχεται ένα πρόσωπο-έκπληξη που όλοι γνωρίζουμε. Πρόκειται για μια γυναίκα που λατρεύτηκε αλλά και μισήθηκε από πολύ κόσμο. Θύμα της οικονομικής κρίσης και η ίδια, μιλάει για τις δυσκολίες της ζωής αλλά και για την ομοφυλοφιλία. Η αφοπλιστική της ειλικρίνεια θα μας καθηλώσει.

Την Κυριακή 5 Ιανουαρίου, η εκπομπή θα φιλοξενήσει για δεύτερη φορά τη 45χρονη Βαλεντίνη, η οποία θα μας αποκαλύψει το μυστικό που την κάνει ακαταμάχητη στους άνδρες. Επίσης, στο πλατό της εκπομπής θα βρεθεί και μια 26χρονη κοπέλα που βρίσκεται στον 9ο μήνα εγκυμοσύνης της. Ο πατέρας του παιδιού της, την εγκατέλειψε και οι δικοί της άνθρωποι της έχουν γυρίσει την πλάτη. Μόνη προσπαθεί να επιβιώσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...