Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Έλληνας τραγουδιστής έκανε Πρωτοχρονιά μαζί με κροκόδειλους!

Τον λιγουρεύονται για μεζέ.


Ο Κώστας Καραφώτης έχει αποδείξει πως είναι ατρόμητος τόσο στο παρελθόν, όσο και τώρα. Ενώ τον έχουμε δει να ποζάρει ατάραχος δίπλα σε δύο ντόπερμαν για τις ανάγκες των γυρισμάτων του video clip του για το τραγούδι "Πως μου το 'κανες αυτό", τώρα τολμά να σταθεί δίπλα σε πλήθος κροκόδειλων!


Ο Κώστας Καραφώτης, βρίσκεται εδώ και μέρες στην Αυστραλία και εκεί πέρασε τόσο τα Χριστούγεννα όσο και την Πρωτοχρονιά μιας και είναι σε εξέλιξη η περιοδεία του εκεί. Κοντά στις επαγγελματικές υποχρεώσεις, ο Κώστας Καραφώτης βρίσκει λίγο χρόνο για να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί πριν τις ζωντανές του εμφανίσεις. Ειδικά τώρα που τον βοηθούν οι καιρικές συνθήκες, αφού εκεί είναι καλοκαίρι. Ο Κώστας, σε μια επίσκεψη του σε ζωολογικό κήπο του Darwin και κατά την διάρκεια σαφάρι που συμμετείχε, φωτογραφήθηκε δίπλα σε κροκόδειλους.
"Επειδή έτυχε να τους πετύχω την ώρα του φαγητού.... Σας το λέω δεν αστειεύονται!", έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram. Όπως βλέπετε, είχε συνέχεια στο χέρι την φωτογραφική του μηχανή, την οποία δεν αποχωρίζεται ποτέ, μιας και η φωτογραφία είναι το πάθος του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...