Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Έγκυος από τον Σάββα Γκέντσογλου η Αγγελική Ηλιάδη;

Το «περίεργο» σχόλιο της τραγουδίστριας σε φωτογραφία του ποδοσφαιριστή που πυροδότησε τις φήμες...


Τις τελευταίες ημέρες τόσο η Αγγελική Ηλιάδη, όσο και ο εδώ και αρκετούς μήνες σύντροφός της, Σάββας Γκέντσογλου «βομβαρδίζουν» τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media με προσωπικές τους στιγμές.


Μετά τη φωτογραφία που τους δείχνει ξαπλωμένους στο κρεβάτι, με το νεαρό ποδοσφαιριστή μάλιστα να είναι ημίγυμνος και ξαπλωμένος δίπλα στην τραγουδίστρια, αλλά και μερικές που ακολούθησαν με το νεαρό να έχει στην αγκαλιά του μωρά, μια άλλη φωτογραφία του ζευγαριού, όλο υπονοούμενο, έρχεται να… προκαλέσει!

«Η ζωή είναι πανέμορφη… Υπάρχουν στιγμές που θα νόμιζες ότι θα ήθελες να πεθάνεις… Μα τότε κάτι καινούργιο συμβαίνει και νομίζεις ότι βρίσκεσαι στον παράδεισο». Αυτό ήταν το μήνυμα - σε φωτογραφία - που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Σάββας Γκέντσογλου το βράδυ της Κυριακής, με την Αγγελική Ηλιάδη να αφήνει το δικό της σχόλιο από κάτω γράφοντας: «Ναι αγάπη μου!!! Το μωρό σου!!!».

Μήπως μέσα από αυτό το σχόλιό της «καρφώθηκε» για το ότι σε μερικούς μήνες θα φέρει στον κόσμο ένα αδερφάκι στο γιο της ή μήπως εννοούσε κάτι που μόνο οι δυο τους γνωρίζουν και πρόκειται περί… παρεξήγησης; Σε λίγους μήνες θα φανεί…

Να σημειωθεί ότι λίγη ώρα μετά, η Αγγελική Ηλιάδη αποφάσισε να διαγράψει το σχόλιό της…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...