Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Τα ζευγάρια που παντρεύτηκαν μέσα στο 2013

Το 2013 ήταν μία χρονιά που φάγαμε πολλά κουφέτα και ευχηθήκαμε πολλές φορές “βίον ανθόσπαρτον” σε αγαπημένα ζευγάρια! Κάποιους γάμους τους ζήσαμε περισσότερο, κάποιους τους μάθαμε αφού είχαν ήδη γίνει. Όλοι όμως είχαν μια ιδιαίτερη ομορφιά και την μαγεία που κρύβει το μυστήριο. 


Κάνοντας έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, το TLIFE.gr συγκέντρωσε τις πιο όμορφες στιγμές στην ζωή κάποιων από τα αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και σου θυμίζει όλα όσα έγιναν την ημέρα του γάμου τους!


Χάρης Βαρθακούρης - Αντελίνα Τελώνη

Τρία χρόνια μετά τον πολιτικό τους γάμο στην Κωνσταντινούπολη ο Χάρης Βαρθακούρης και η Αντελίνα Τελώνη έκαναν και τον θρησκευτικό τους! Το ζευγάρι επέλεξε στις 15 Δεκεμβρίου να βαφτίσει ταυτόχρονα και τις δύο κορούλες του, Μελωδία και Λιόνα.

Κατερίνα Λέχου - Μάνος Στρατάκης

Στο αγαπημένο τους νησί την Πάτμο παντρεύτηκαν, σχεδόν μυστικά, η Κατερίνα Λέχου και ο Μάνος Στρατάκης. Ο γάμος έγινε στα μέσα του καλοκαιριού με κουμπάρα τον Γιάννη Μπέζο ο οποίος ήταν και ο άνθρωπος που “κάρφωσε” το μυστήριο. “Εγώ, ο γαμπρός, ο παπάς και οι κουμπάροι. Αυτοί έπρεπε να είναι παρόντες. Δεν ήταν ούτε η μητέρα μου ούτε ο πατέρας μου. Και δεν το ήξεραν καν. Εκείνη τη στιγμή, ένιωσα την ανάγκη να γίνει βαθύτερος ο δεσμός μου με το συγκεκριμένο άνθρωπο. Κάτι προσωπικό συνέβη και μου κινήθηκε αυτή η ανάγκη. Τη μοιράστηκα με τον Μάνο (σ.σ. Στρατάκης) και διαπίστωσα ότι κι εκείνος ήταν στο ίδιο πλαίσιο” εξομολογήθηκε η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο περιοδικό People.

Μαριάννα Τουμασάτου - Αλέξανδρος Σταυρου

Την ίδια μέρα που πριν από τρία χρόνια έκαναν τον πολιτικό τους γάμο επέλεξαν να κάνουν και τον θρησκευτικό τους με παρανυφάκι την κόρη τους. Η Μαριαννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 20 Οκτωβρίου. "Ο θρησκευτικός γάμος έγινε ναι, δεν είναι και τίποτα φοβερό να το κρύψουμε... Άλλωστε το 'χαμε πει πως θα γίνει ο θρησκευτικός κάποια στιγμή και ότι το θέλαμε. Τελικά έγινε την Κυριακή! Έγινε όντως σε κλειστό κύκλο..." δήλωσε η ηθοποιός


Αντώνης Σρόιτερ - Ιωάννα Μπούκη

Τα σκαλιά του Δημαρχείου του Αγίου Στεφάνου ανέβηκαν το πρωί της 17ης Δεκεμβρίου ο δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ και η αγαπημένη του Ιωάννα Μπούκη, λίγες μέρες πριν τον ερχομό της κόρης τους.


Εύα Αντωνοπούλου - Παναγιώτης Αρκουμενέας

Το επαγγελματικό ταξίδι τους στην Αμερική έγινε τελικά το... ταξίδι του μέλιτος! Ο λόγος για την Εύα Αντωνοπούλου και τον αγαπημένο της Παναγιώτη Αρκουμανέα που παντρεύτηκαν την πρώτη Αυγούστου σε Δημαρχείο στη Νέα Υόρκη.


Γιάννης Τσιμιτσέλης - Βάσω Λασκαράκη

Τα σκαλιά του Δημαρχείου ανέβηκαν στις 24 Οκτωβρίου, κάτω από άκρα μυστικότητα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη. Το ζευγάρι λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο του παιδί, παντρεύτηκε στο δημαρχείο του Αμαρουσίου από τον Δήμαρχο Γιώργο Πατούλη. Μιλώντας ο ηθοποιός επιβεβαίωσε τον γάμο του λίγο μετά την ολοκλήρωσή του και λακωνικά είπε πως όλα πήγαν καλά.

Νικόλ Κοτόβος - Αχιλλέας Βιγκόπουλος

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παντρεύτηκαν το Σάββατο 16 Μαρτίο, στον Άγιο Νικόλαο στο Κολωνάκι, η Νικόλ Κοτόβος και ο Αχιλλέας Βιγκόπουλος. Το ερωτευμένο ζευγάρι μοιράστηκε το χαρμόσυνο γεγονός μόνο με δέκα άτομα από τον στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.


Δήμητρα Στογιάννη - Θωμάς Κωνσταντίνου

Η Δήμητρα Στογιάννη παντρεύτηκε στις 27 Οκτωβρίου τον εκλεκτό της καρδιάς της και μουσικό, Θωμά Κωνσταντίνου. Οι δυο τους ήταν πολύ διακριτικοί και μόνο οι κοντινοί τους φίλοι, γνώριζαν ότι επρόκειτο να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. "Έγιναν όλα ακριβώς όπως τα θέλαμε... Απλά, λιτά κι ανθρώπινα. Ήταν όλα πολύ ωραία! Δώσαμε βάση στο μυστήριο, δηλαδή σε αυτό που δεν θα ξαναζήσουμε, καλώς εχόντων των πραγμάτων", αποκάλυψε η ηθοποιός

Αλίνα Κωτσοβούλου - Μάριος Κουνέλης

Έναν παραδοσιακό και ρομαντικό γάμο, όπως ακριβώς τον ονειρευόταν, έκανε η Αλίνα Κωτσοβούλου. Η ηθοποιός ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον επί δύο χρόνια σύντροφό της Μάριο Κουνέλη, το Σάββατο 8 Ιουνιού στον Άγιο Νικόλαο στη Σύρο. "Ο γάμος μας ήταν πιο ωραίος από ότι τον ονειρεύτηκα. Στήσαμε ένα τριήμερο γλέντι και ο στόχος μας ήταν να περάσουν καλά και με πολλή αγάπη όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους", είπε η ηθοποιός

Ελιάννα Χρυσικοπούλου - Νικόλαος Φαράκλα

Μία από τις ομορφότερες μέρες της ζωής ήταν το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου για την Ελιάννα Χρυσικοπούλου. Η δημοσιογράφος και συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιά της Νικόλα Φαράκλα.


Χρήστος Δάντης - Τζένη Βουτσινού

Την εκλεκτή της καρδιάς του και μητέρα της κόρης του Τζένη Βουτσίνου, παντρεύτηκε στις 8 Ιουνίου σε μια όμορφη τελετή στη πανέμορφη Σύρο,ο Χρήστος Δάντης! O γάμος έγινε στο δημαρχείο της Ποσειδωνίας ενώ μετά οι νεόνυμφοι και οι καλεσμένοι τους διασκέδασαν στη γαμήλια δεξίωση στο Dophin Bay στον Γαλησσά.


Νίκος Ψαρράς - Έλενα Καρακούλη

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε στις 17 Ιουνίου ο Νίκος Ψαρράς με την επί δύο χρόνια αγαπημένη του Έλενα Καρακούλη. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Μαρούσι ενώ ακολούθησε γαμήλιο γλέντι σε εστιατόριο στο Κεφαλάρι.


Νίκος Ορφανός - Αντιγόνη Παφίλη

Απρόσμενος γάμος έγινε ανήμερα Δεκαπεντάυγουστου στην Κρήτη με τον ηθοποιό Νίκο Ορφανό να παντρεύεται την καλή του και δημοσιογράφο, Αντιγόνη Παφίλη. Οι δυο τους κράτησαν χαμηλούς τόνους ενώ η μοναδική καλεσμένη ήταν η Victoria Hislop.

Ηλίας Κόζας - Χαρά 

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε ο Ηλίας Κόζας με την αγαπημένη του Χαρά. Ο τραγουδιστής των Koza Mostra ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την σύντροφό του την Κυριακή 27 Οκτωβρίου, στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη.

Ιωακείμ Φωκάς - Άννα

Τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Άννα ανέβηκε στα μέσα Ιουνίου ο Ιωακείμ Φωκάς. Ο γνωστός ερμηνευτής που το πρωί εργάζεται ως πλαστικός χειρουργός και το βράδυ ως τραγουδιστής ντύθηκε γαμπρός στην Αγία Μαρίνα στην Εκάλη, παρουσία λίγων φίλων και συγγενών του ζευγαριού.

Στέλιος Χανταμπάκης - Όλγα Πηλιάκη

Όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης αντάλλαξαν στις 16 Ιουνίου σε μια ρομαντική τελετή στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι ο Στέλιος Χανταμπάκης και η αγαπημένη του Όλγα Πηλιάκη. Το γνωστό μοντέλο από το Βόλο και η αρχηγός της εθνικής μας ομάδας στη ρυθμική γυμναστική στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 στο Πεκίνο έχουν αποκτήσει ήδη το πρώτο τους παιδάκι.

Τζούλια Αλεξανδράτου - Κριστιάν Καρπόζηλος

Στο δημαρχείο της περιοχής Wieden κοντά στο κέντρο της Βιέννης, παντρεύτηκε στις 20 Ιουνίου, η Τζούλια Αλεξανδράτου με τον αγαπημένο της, Κριστιάν Καρποζήλο! Το πρώην μοντέλο φαίνεται πως έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και ζει πλέον μόνιμα στην Αυστρία με τον σύζυγό της.

Φράνκο Αλφόνσο - Όλγα Κανλή

Μετά την περιπέτεια που πέρασε όταν οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και εμπορίας ναρκωτικών και τους οκτώ μήνες στη φυλακή, ο Φράνκο Αλφόνσο έπέστρεψε στην καθημερινότητά του και στις 22 Ιανουαρίου ντύθηκε γαμπρός. Ανέβηκε τα σκαλιά του Δημαρχείου Αλίμου με την αγαπημένη του Όλγα Κανλή. Ο γάμος τους έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο με μάρτυρες τους φίλους τους Ειρήνη Νταϊφά και Γιώργο Τσαγκαράκη.


Σπύρος Φωκάς - Λίλιαν Παναγιωτοπούλου 

Για τέταρτη φορά γαμπρός ντύθηκε ο ηθοποιός Σπύρος Φωκάς. Ο γνωστός ηθοποιός που έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του διεθνούς κινηματογράφου, όπως η Σοφία Λόρεν και η Κλαούντια Καρντινάλε ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου με την σύντροφό του Λίλιαν Παναγιωτοπούλου. Ο γάμος τους έγινε στις 26 Ιουνίου στο Δημαρχείο στο Μαρούσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...