Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Με επτά εκατομμύρια ευρώ στο στήθος μου... ποζάρω καλύτερα!

Με επτά εκατομμύρια ευρώ στο στήθος μου... ποζάρω καλύτερα!

«Αγκαλιά» με δύο σωματοφύλακες, το μυθικό σουτιέν της «Victoria’s Secret»... στο κορμί του ξανθού αγγέλου

Mετά τις Miranda Kerr, Tyra Banks, Gisele Bündchen, Heidi Klum, Alessandra Ambrosio, Adriana Lima και Claudia Schiffer, ήρθε και η σειρά της Νοτιοαφρικάνας Candice Swanepoel να φορέσει το μυθικό σουτιέν σύμβολο της «Victoria’s Secret», συνολικής αξίας 7 εκατομμυρίων ευρώ! Η 23χρονη καλλονή ετοιμάζεται για τη μεγάλη στιγμή που θα περπατήσει στην ετήσια επίδειξη του οίκου το Δεκέμβριο με το «Royal Fantash Bra» όπως ονομάζεται ο στηθόδεσμος-έργο τέχνης, σχεδιασμένος από τον παγκοσμίου φήμης κοσμηματοπώλη Mouawa.

Όσο για την Candice; Δηλώνει ενθουσιασμένη και όπως λέει με επτά εκατομμύρια... στο στήθος της ποζάρει καλύτερα! «Δεν έχω δει τίποτα πιο όμορφο» είπε η Candice σημειώνοντας πως της αρέσουν πολύ τα κοσμήματα.

«Ποτέ δεν έχω κερδίσει κάτι που να έχει τόσο μεγάλη αξία. Όταν το φοράω, πρέπει να βάζω γάντια. Μάλιστα είναι δύο σωματοφύλακες που μου το φέρνουν και γενικά πρέπει να το προσέχουμε πάρα πολύ» αυτμπλήρωσε ο ξανθός άγγελος!

Όσο για τον «χρυσό» στηθόδεσμο; Είναι διακοσμημένος με 4.200 πολύτιμους λίθους, ανάμεσα στους οποίους υπάρχουν ρουμπίνια, διαμάντια και κίτρινα ζαφείρια.

Φτιαγμένο στο χέρι από χρυσό 18 καρατίων, διαθέτει επίσης ένα ρουμπίνι 52 καρατίων στο κέντρο του, σε σχήμα αχλαδιού.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...