Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Λάκης Γαβαλάς: Τον γουστάρω τον Μαζωνάκη

«Ο Γιώργος ήταν το μόνο άτομο από τους διάσημους που ήθελα να δω στη φυλακή»


Στην παρέα της Ναταλίας Γερμανού και του Γιώργου Μαζωνάκη το βράδυ της Παρασκευής στην εκπομπή «Η Γερμανού Ξανάρχεται» προστέθηκε ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο δημιουργός Μόδας, ντυμένος όπως εμφανιζόταν ο καλλιτέχνης στην σκηνή του Thalassa το καλοκαίρι, μίλησε για πρώτη φορά για την ιδιαίτερη σχέση που τον ενώνει με τον Γιώργο Μαζωνάκη και το πόσο εκείνος του στάθηκε την περίοδο που βρισκόταν στη φυλακή. «Εγώ δεν το έχω πει πουθενά αυτό. Αφού το λέτε εσείς όμως, θέλω να σου πω πως εκείνη την εποχή γίναμε φίλοι με τον Λάκη πραγματικά. Μέχρι πιο παλιά κάναμε απλά παρέα» είπε ο Μαζωνάκης και ο Λάκης Γαβαλάς προσέθεσε: «Αγάπησα πάρα πολύ τον Γιώργο ειδικά για το μοντέρνο στιλ που εκπέμπει στον κόσμο. Είναι πολύπλευρος! Ο Γιώργος δεν είναι δήθεν και επειδή ούτε εγώ είμαι δήθεν, τον γουστάρω πάρα πολύ».

Όσο για τις συναντήσεις τους στα επισκεπτήρια της φυλακής; «Να σου πω την αλήθεια, Ναταλία, ο Γιώργος ήταν το μόνο άτομο από τους διάσημους που ήθελα να δω στη φυλακή. Δεν ήθελα να βλέπω τον κόσμο. Εκεί δεν ήταν ο Μαζωνάκης, τον είχα σαν αδελφό μου, παιδί μου…», εξομολογήθηκε ο Λάκης Γαβαλάς, ενώ ο Γιώργος Μαζωνάκης συμπλήρωσε: «Άρχισα να αντιλαμβάνομαι τι πραγματικά μου κάνει καλό. Κάθε φορά που έβλεπα τον Λάκη έπαιρνα τέτοια δύναμη, τέτοια χαρά… Αισθανόμουν χρήσιμος άνθρωπος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...