Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Νίκος Αναδιώτης: Τα δάκρυα ήταν ποτάμι όταν κράτησα το γιο μου

«Η εικόνα του να βλέπεις τη γυναίκα σου με το παιδί σας είναι μοναδική»


Για τη στιγμή που κράτησε στην αγκαλιά του τον νεογέννητο γιο του, το πόσο άλλαξε η ζωή του ίδιου και της συζύγου του, αλλά και για την επιστροφή της σειράς «Βασιλιάδες» μίλησε ο Νίκος Αναδιώτης, καλεσμένος στην εκπομπή «Μίλα».

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλος τρόπος να σε φέρει πιο κοντά στην σύντροφό σου μια τέτοια στιγμή. Όταν "αγωνιά" η γυναίκα σου να φέρει στον κόσμο το παιδί σας, τον καρπό της ευτυχίας σας... Εκείνη τη στιγμή εκτιμάς τη φύση της γυναίκας, γιατί η πίεση και ο πόνος είναι πολύ μεγάλος», είπε ο ηθοποιός και μοντέλο για τη διαδικασία του τοκετού στην οποία ήταν παρών, ενώ σχετικά με την πρώτη στιγμή που κράτησε στην αγκαλιά του τον γιο του, εξομολογήθηκε: «Τα ελληνικά μου είναι πολύ "φτωχά" για να το περιγράψω. Τα δάκρυα ήταν ασταμάτητα, ποτάμι. Εκεί που ακούς το πρώτο κλάμα και καταλαβαίνεις ότι είναι όλα καλά, κάθεσαι και το συνειδητοποιείς. Η εικόνα του να βλέπεις τη γυναίκα σου με το παιδί σας είναι μοναδική».

Για το αν έχει αλλάξει κάτι στην σχέση με τη σύζυγό του μετά τη γέννηση του μωρού; «Δεν έχω κανένα παράπονο από τη γυναίκα μου, μακάρι να μπορούσε να ασχοληθεί και περισσότερο με το μωρό μας. Το μόνο που έχει αλλάξει είναι οι προσφωνήσεις. Φωνάζει η γυναίκα μου "μωρό μου" και μετά καταλαβαίνω ότι δεν εννοούσε εμένα! Θα την βρούμε τη λύση όμως», σχολίασε με χιούμορ.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην επιστροφή της σειράς «Οι Βασιλιάδες» στο Mega: «Είναι κάποια επεισόδια που είχαμε γυρίσει μαζί με τα ήδη "γνωστά", απλώς δεν είχαν προβληθεί. Θα προβληθούν τώρα, γιατί έτσι αποφάσισε το κανάλι. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι ήθελε ο ΑΝΤ1 να "πάρει" τη σειρά, γιατί εμείς έχουμε υπογράψει και για άλλα επεισόδια που δεν έχουν καν γυριστεί. Μακάρι να γίνει αυτό, το θέλουμε και εμείς και οι τηλεθεατές», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...