Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Ζέτα Μακρυπούλια: «Υπάρχουν στιγμές που έρχεται στο μυαλό μου να τα παρατήσω»

Η Ζέτα Μακρυπούλια μεταξύ άλλων μίλησε και για το τίμημα της αναγνωρισιμότητας και παραδέχθηκε ότι υπήρξαν στιγμές που σκέφτηκε να τα παρατήσει!

«Είναι μεγάλη κουβέντα να πω ότι το τίμημα της αναγνωρισιμότητας είναι πολύ βαρύ για μένα και δεν αγαπώ τις μεγάλες κουβέντες. Είναι αρκετά δύσκολο γιατί είναι ένας κόσμος που δεν τον ξέρεις, τον μαθαίνεις βίαια και σε πάρα πολύ γρήγορους ρυθμούς και πρέπει να συμβαδίσεις και να μάθεις να ζεις με καθετί περίεργο που συμβαίνει. Είναι πολλές φορές που έχω στεναχωρηθεί και άλλες που έχω αδικηθεί, αλλά δυστυχώς είναι τόσο μεγάλη η διαφορά μεταξύ όλου αυτού του όγκου και της μονάδας, που δυστυχώς ο καθένας που είναι γνωστός δεν μπορεί να κάνει κάτι. Οπότε έχω συμφιλιωθεί με αυτό και έχω αποφασίσει ότι θα κάνω αυτό που μου αρέσει, θα προσπαθώ να ικανοποιώ εμένα, τις δικές μου επιθυμίες. Τα υπόλοιπα που συμβαίνουν παράλληλα, προσπαθώ, όσο γίνεται, να μη με επηρεάζουν γιατί παλιά με επηρέαζαν και κλεινόμουν ακόμη πιο πολύ στον εαυτό μου», είπε χαρακτηριστικά στο Hello!

Παραδέχθηκε επίσης ότι υπήρξαν στιγμές που σκέφτηκε να τα παρατήσει: «Υπάρχουν στιγμές που έρχεται στο μυαλό μου να τα παρατήσω είτε λόγω υπερβολικής κούρασης, είτε από τον διαφορετικό κόσμο που είδα πολλές φορές να υπάρχει στη δουλειά από ότι είμαι εγώ. Και εκεί κάπου δεν αντέχεις γιατί παρατηρείς ότι δεν συμβαδίζεις. Ποτέ όμως δεν το βροντοφώναξα. Ευτυχώς το πείσμα και η αντοχή μου είναι πιο μεγάλα από το να πω δεν αντέχω, τα παρατάω», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...