Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Βίκυ Καγιά: «Βγήκα να διαψεύσω τις αναληθείς φήμες, γιατί σέβομαι και αγαπώ τον Νίκο»

«Είναι άδικο να "βάζουμε λόγια" στο στόμα των άλλων»


Τον λόγο για τον οποίο απάντησε στις φήμες που ήθελαν την ίδια και τον Νίκο Κριθαριώτη να πήραν διαζύγιο επειδή αντιμετώπιζαν ερωτικά προβλήματα στη σχέση τους εξήγησε η Βίκυ Καγιά στην κάμερα της εκπομπής «Μελέτησέ το!».

«Όταν κάτι προσβάλει έναν άνθρωπο που αγαπάς, αλλά και τη δική σου τη ζωή, πρέπει με κάποιο τρόπο να αντιδράσεις. Στα δικά μου μέτρα έκανα και τις διαψεύσεις που έκανα χωρίς να προσβάλλω κανέναν. Να υπάρχει, όμως, λίγος σεβασμός γιατί οι άνθρωποι δεν είναι παιχνίδια και οι ζωές τους δεν είναι ανακυκλώσιμες. Είναι κάτι που τους αφορά και είναι ιερό γι' αυτούς», είπε το μοντέλο και παρουσιάστρια.

Σχετικά με το αν επικοινώνησε με τον πρώην σύζυγό της όταν ακούστηκαν οι φήμες, η Βίκυ Καγιά είπε: «Επικοινωνώ συνέχεια με τον Νίκο, όχι μόνο τότε. Συνεννοηθήκαμε απόλυτα, ξέρει πολύ καλά ποια είμαι και ξέρω πολύ καλά ποιος είναι».

«Έχω πάντα σαν αρχή τη φράση "Τα εν οίκω μη εν δήμω" μερικές φορές, όμως, πρέπει να βγεις και να διαψεύσεις κάποια πράγματα που είναι εντελώς φαντασιόπληκτα και προσβάλλουν την προσωπικότητα κάποιου. Το έκανα, γιατί σέβομαι και αγαπώ τον άνθρωπο με τον οποίο μοιράστηκα τη ζωή μου. Είναι πολύ άσχημο και άδικο να "βάζουμε λόγια" στο στόμα των άλλων που δεν έχουν πει», είπε για τις διαψεύσεις που ένιωσε ότι «έπρεπε» να κάνει και συμπλήρωσε: «Ακόμα και στα δύσκολά μου επιλέγω να χαμογελάω, γιατί αυτό κάπως με "βγάζει" από τη δύσκολη θέση. Τα προβλήματα και οι δυσκολίες είναι δεδομένες, η μιζέρια όμως είναι επιλογή μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...