Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Σάκης Αρσενίου: «Με στενοχώρησε αυτό που είπε η Συνατσάκη»

«Μετά το "περιβόητο" τριάρι που πήρα στο τελευταίο live, που είναι και το πρώτο που έχει υπάρξει στο ''Dancing", θέλω ένα χειροκρότημα»


Για τη συμμετοχή του στο τέταρτο Dancing With the Stars, για τη χαμηλή βαθμολογία που συγκέντρωσε στο τελευταίο live, αλλά και για το επάγγελμα που έκανε πριν γίνει τραγουδιστής μίλησε ο Σάκης Αρσενίου, καλεσμένος στην εκπομπή «Μίλα» το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο τραγουδιστής μίλησε για το ότι ήταν εκείνος που συγκέντρωσε τη χαμηλή του βαθμολογία στο live της περασμένης Κυριακής. «Μετά το "περιβόητο" τριάρι που πήρα στο τελευταίο live, που είναι και το πρώτο που έχει υπάρξει στο ''Dancing", θέλω ένα χειροκρότημα. Ήμουν ο πρωτοπόρος! Ήταν μια κακή στιγμή. Δεν χόρεψα τόσο καλά όσο την πρώτη φορά», είπε με την Τατιάνα Στεφανίδου να συμπληρώνει με νόημα: «Εμένα μου φάνηκε πολύ περίεργο αυτό το τριάρι... Πολύ περίεργο. Δεν καταλαβαίνω πώς ένα ζευγάρι που έσκισε στην πρεμιέρα, μπορεί να πάρει "τρία" στο δεύτερο live».

Στη συνέχεια της συζήτησης, του ζητήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση της Μαίρης Συνατσάκη στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς», όπου η παρουσιάστρια είχε πει: «δεν έπρεπε να φύγει η Κωνσταντίνα. Έπρεπε να φύγει όποιος είχε τη χαμηλότερη βαθμολογία», δηλαδή ο Σάκης Αρσενίου. «Με στενοχώρησε αυτό που είπε η Μαίρη. Πιστεύω, όμως, ότι δεν το έκανε σκόπιμα. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου εξήγησε ότι δεν το είπε με κακή πρόθεση. Εγώ βέβαια δεν θα έβγαινα να πω κάτι τέτοιο, ο καθένας προσπαθεί όσο μπορεί και φυσικά όλο αυτό γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό», είπε ο τραγουδιστής.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...