Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Η Καλομοίρα γιορτάζει την επέτειο του ΟΧΙ στη Νέα Υόρκη

Είναι γνωστό ότι οι Έλληνες του εξωτερικού τηρούν περισσότερο τα έθιμα και τις παραδόσεις της χώρας μας. Κάτι η απόσταση κάτι η νοσταλγία, το μόνο σίγουρο είναι ότι φροντίζουν να γιορτάζουν τις εθνικές μας επετείους στέλνοντας τα δικά τους μηνύματα.

Η Καλομοίρα που ζει στη Νέα Υόρκη γιόρτασε με τη σειρά της την 28η Οκτωβρίου και μάλιστα ήταν και το τιμώμενο πρόσωπο στη γιορτή.

Κλήθηκε να τραγουδήσει τον Εθνικό μας Ύμνο και το έκανε με τεράστια χαρά δηλώνοντας ότι είναι περήφανη που είναι Ελληνίδα και ότι η Ελλάδα θα ανταπεξέλθει στην κρίση γιατί έχει μάθει στα δύσκολα.

Ντυμένη επίσημα με ένα ημίπαλτο  στο χρώμα του πάγου και μια φούστα στενή μαύρη ως το γόνατο στάθηκε μπροστά σε όλους και ιδιαίτερα συγκινημένη τραγούδησε τον Εθνικό μας Ύμνο. Η γλυκύτατη Καλομοίρα λίγο αργότερα ερμήνευσε και τον Εθνικό Ύμνο της Αμερικής μιας και είναι η δεύτερη πατρίδα της νεαρής τραγουδίστριας.

Στη Νέα Υόρκη μαζί της γιόρτασε και η Μαριέττα Χρουσαλά την επέτειο του "ΟΧΙ", καθώς οι δυο celebrity διατηρούν πολύ στενή φιλική σχέση.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...