Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Τόνια Σωτηροπούλου: Το κορίτσι του James Bond στους «Πειρατές της Καραϊβικής»!

Από την αγκαλιά του Daniel Graig στο πλευρό του γοητευτικού Johnny Depp θα βρεθεί η Ελληνίδα καλλονή Τόνια Σωτηροπούλου. 

Το πρώην κορίτσι του James Bond εντυπωσίασε τους παραγωγούς στην οντισιόν για την ταινία «Οι πειρατές της Καραϊβικής» και πριν από λίγες μέρες της τηλεφώνησαν για να της πουν τα ευχάριστα νέα! Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο και θα πραγματοποιηθούν σε τέσσερις διαφορετικές χώρες.

Η ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό In Style και την δημοσιογράφο Σόνια Καζόνη, δήλωσε για τον πρωταγωνιστή του James Bond, στην ταινία Skyfall, Daniel Graig. «Χρωστάω πολλά στον Daniel Graig. Φίλοι δεν είμαστε, αλλά εγώ έχω μαζί του μια σχέση αγάπης. Με έχει βοηθήσει πολύ και του είμαι πολύ ευγνώμων». Όσο για τα αρνητικά σχόλια που έγιναν για τον ρόλο της, είπε:

«Ούτε θα κάτσω αν πω “αν μπορούσες, ας το έκανες κι εσύ” ή “τι νομίζεις, ότι είναι εύκολο να παίξεις σε μια τέτοια ταινία;”. Ο καθένας έχει το ελεύθερο της γνώμης του. Μπορεί να μας πληγώσει κάποιες φορές, αλλά είναι σεβαστό».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...