Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Ο Πέτρος Κωστόπουλος με την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο

Το πιο όμορφο και θερμό κοινό είχαν ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού στην εκπομπή της Δευτέρας 28 Οκτωβρίου. Τρία πανέμορφα αγγελούδια βρίσκονταν πίσω από τις κάμερες να τους καμαρώσουν και δεν τους έχασαν από τα μάτια τους.

Η Αλεξάνδρα , η Αμαλία και μικρός Μάξιμος, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις σχολικές υποχρεώσεις λόγω της εθνική μας επετείου παρευρεθήκαν στα παρασκήνια της εκπομπής για να περάσουν την ημέρα μαζί με τους γονείς τους.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους ζευγαριού είναι αυξημένες μιας και η εκπομπή δεν ήταν μαγνητοσκοπημένη έπρεπε να συνδυάσουν οικογένεια και δουλειά μαζί. Με πολλή ενέργεια και όρεξη παρουσίασαν την εκπομπή ενώ στα διαλείμματα έτρεχαν στην αγκαλιά των παιδιών τους.

Σε ένα από τα break της εκπομπής ο Πέτρος Κωστόπουλος άνοιξε τα χέρια του και έκανε μια τεράστια αγκαλιά τις δυο κόρες του Αμαλία και Αλεξάνδρα και το μονάκριβο γιο του Μάξιμο, τους μεγαλύτερους θαυμαστές του. Αυτήν την φωτογραφία ανάρτησε με χαρά λίγη ώρα μετά στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram σαν περήφανος πατέρας που είναι.

Η Αλεξάνδρα, η Αμαλία και ο Μάξιμος διασκέδασαν και ευχαριστήθηκαν την επίσκεψη στο “Πρωινό mou” και έδιναν ζωή στο τηλεοπτικό πλατό με τα γέλια τους και τις φωνές τους.
Στην απέναντι όχθη τώρα στο “ΠΡΩ1ΝΟ”, ένας άλλος μπόμπιρας μικρός έφερνε βόλτες και αναστάτωνε το πλατό της εκπομπής. Ο γιος της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, Γιάννης έκανε την εμφάνιση του στα στούντιο και όπως ακούσαμε και από την καλεσμένη τους, Κατερίνα Καραβάτου, πρόκειται για έναν κούκλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...