Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Η Ελισάβετ Σπανού σε νέα λαχταριστή φωτογράφηση [εικόνες]

 
Για το τι την έμαθε η τελευταία της σχέση μίλησε η Ελισάβετ Σπανού στα πλαίσια φωτογράφησης της για εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Η τελευταία μου σχέση μου έμαθε πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ήταν σαν να έκανα ταχύρρυθμα μαθήματα στις σχέσεις. Πρώτα απ΄όλα, μου έμαθε πολλά για τον εαυτό μου. Τώρα πια θα είμαι πιο προσεκτική στις δηλώσεις μου, και θα προσπαθώ να τιθασεύσω τον αυθορμητισμό μου». Αυτό δήλωσε η ανερχόμενη τραγουδίστρια στο ΟΚ.


Επισημαίνοντας πως, αντιθέτως με αυτά που γράφτηκαν, δεν έπεσε σε κατάθλιψη «Ε όχι δα! Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά προβλήματα από μια ερωτική απογοήτευση. Δεν πετούσα και στα σύννεφα, αλλά δεν ήμουν σε κατάθλιψη».

Συγκεκριμένα για το πως ένοιωσε όταν διάβασε την δήλωση του πρώην της, ότι οι δυο τους είχαν απλά ένα φλερτ, είπε: «Δεν είπα τίποτα. Δεν έκανα τίποτα. Έμεινα αποσβολωμένη. Μου ήρθε τόσο ξαφνικά, που δεν πρόλαβα να νιώσω τίποτα. Ένα κενό. Ήταν ποικίλα τα συναισθήματα. Στεναχώρια, θυμός, απογοήτευση. Πάντως δεν θεωρώ ότι το έκανε με κακή πρόθεση ή σκοπό να με πληγώσει».


Ενδιαφέρον έχει η απάντηση που έδωσε στην δήλωση του Δημήτρη Ουγγαρέζου, ότι ο κόσμος την έχει μάθει από τις σχέσεις της «Αν σταθεί κάποιος μόνο σε αυτή φράση και δεν γνωρίζει τον Δημήτρη θα μπορούσε να παρεξηγηθεί, γιατί ως δήλωση είναι σκληρή. Εγώ σέβομαι την άποψη του, έστω και αν δεν μου αρέσει. Και να θέλω να είμαι ρεαλίστρια, ανεξάρτητα αν είμαι σε αυτή τη δουλειά πολλά χρόνια και την κάνω με συνέπεια και αξιοπρέπεια, πολύς κόσμος όντως με έμαθε μέσα από τις σχέσεις μου. Μπορεί να μην ήταν αυτή η πρόθεση μου, αλλά ακόμη και αυτό προσπαθώ να το βλέπω θετικά, γιατί έστω κι έτσι κάποιοι πρόσεξαν τη δουλειά μου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...