Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Γεράσιμος Γεννατάς: Τα εντάλματα προσωποκράτησης, ο θάνατος των γονιών του και η κατάσχεση του σπιτιού!

Έχει πρωταγωνιστήσει σε εκπληκτικές σειρές και η καριέρα του μετράει πολλές επιτυχίες. Τι κρύβει όμως μέσα του ο Γεράσιμος Γεννατάς;

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση του ο Γεράσιμος Γεννατάς ανοίγει την ψυχή του και εξομολογείται πράγματα που δεν ξέραμε γι αυτόν. Ένας καλλιτέχνης χαμηλών τόνων, που προτιμά να μιλά με τη δουλειά του, μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ» και για όσα τον στιγμάτισαν.

«Αισθάνομαι ότι δεν έζησα ποτέ τη ζωή μου στην ώρα της. Ο θάνατος των γονιών μου, που συνοδεύτηκε από εντάλματα προσωποκράτησης και κατάσχεσης του σπιτιού που μου άφησαν, μου επέβαλε να μεγαλώσω απότομα. Θέλεις, δε θέλεις, όταν βλέπεις ένα ολόκληρο κράτος να σε κυνηγάει την ίδια ώρα που οι μίζες στις εφορίες πηγαίνουν κι έρχονται, παύεις να βλέπεις τα πράγματα με την παιδική αθωότητα.»

Ο ηθοποιός που αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις, δηλώνει ότι δεν τον ενδιέφερε ποτέ η καριέρα του.
«Την εφηβεία μου, την πέρασα στα 35 μου. Έκανα επιπολαιότητες, δεν με ενδιέφερε η καριέρα μου. Ακόμη και τώρα που είμαι 52, αισθάνομαι ότι έχω χρόνο μπροστά μου να κάνω πράγματα που δεν είχα κάνει όταν έπρεπε».

Για την προσωπική του ζωή και τη σύντροφο του με την οποία είναι σπάνιες οι εμφανίσεις τους δηλώνει: «Η σύντροφος μου είναι πιο οριοθετημένη, ενώ εγώ είμαι πιο χύμα. Είμαι εξαιρετικά αναποφάσιστος. Για μένα το πιο απλό πράγμα που κάνουν οι άλλοι, ισοδυναμεί με τρεις μήνες πρόβας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...