Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Δείτε τον Τομ Χανκς ως Walt Disney

Είναι γνωστό πλέον ότι ο Tom Ηanks θα υποδυθεί τον Walt Disney, με την ταινία να κάνει πρεμιέρα στις 13 Δεκεμβρίου του 2013. 

Η ιστορία ακολουθεί τον Walt Disney (Χανκς), καθώς προσπαθεί να πείσει την Βρετανή συγγραφέα PL Travers (Thompson) να πουλήσει τα δικαιώματα για να κάνει ταινία την αγαπημένη ιστορία της Mary Poppins - την κλασική ταινία που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε σήμερα.

Ο Colin Farrell παίζει τον πατέρα Travers, ο άνδρας που ενέπνευσε τον χαρακτήρα του κ. Banks. Η Ruth Wilson θα παίξει την γυναίκα του χαρακτήρα του Farrell, ο Paul Giamatti θα παίξει τον σοφέρ του Ralph Travers και ο Τζέισον Σβάρτσμαν θα παίξει τον Richard Morton Sherman, έναν τραγουδοποιό ο οποίος έγραψε μια σειρά από κομμάτια για ταινίες του Disney, συμπεριλαμβανομένης της Mary Poppins, Το Βιβλίο της Ζούγκλας, Winnie the Pooh, Chitty Chitty Bang Bang και "Είναι ένας μικρός κόσμος" για το πάρκο.

Η φωτογραφία που δημοσιεύει σήμερα ο «Time» αποτυπώνει την εξαιρετική δουλειά από μία κινηματογραφική υπερπαραγωγή, που σύμφωνα με τις μέχρι τώρα κριτικές, έρχεται για να συναρπάσει μικρούς και μεγάλους.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...