Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Κατερίνα Στανίση: Δεν είμαι και μπεμπέκα...

Τον περισσότερο καιρό στη ζωή μου μόνη μου

Η Κατερίνα Στανίση μίλησε στην εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη» για τις σχέσεις της με τους άντρες, τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει, αλλά και για τους λόγους για τους οποίους δεν έχει γίνει μητέρα μέχρι σήμερα.

«Δεν είμαι και μπεμπέκα. Έχω κάνει κι εγώ κάποιες σχέσεις τόσα χρόνια. Δεν ξέρω αν με λάτρεψαν οι άντρες. Δεν ήμουν ποτέ σίγουρη γι' αυτό» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Στανίση και συνέχισε: «Είναι δύσκολες οι σχέσεις. Δεν μπορείς με έναν άνθρωπο που δεν ξέρεις τι είναι, να κάνεις καινούργια αρχή, δεν ξέρεις με ποιον πλαγιάζεις. Άλλα σκέφτεται εκείνος, άλλα εσύ. Είναι δύσκολο. Δεν ξέρεις ο άλλος, γιατί έρχεται. Ειδικά όταν είσαι γνωστός. Μην τους βάλουμε όμως όλους στο ίδιο καζάνι αλλά δεν ξέρεις ποτέ τι σκέφτεται, πώς σε βλέπει. Σαν ταμπέλα, σαν όνομα, για φιγούρα...».

Στη συνέχεια, η λαϊκή τραγουδίστρια εξομολογήθηκε: «Τον περισσότερο καιρό στη ζωή μου εγώ μόνη μου ήμουν. Γι' αυτόν το λόγο. Υπήρχε ένας φόβος. Βέβαια όχι από μόνη μου. Έχουν συμβεί πράγματα. Παίρνεις το μολύβι και κάνεις το απολογισμό και συγκρίσεις. Από εδώ και πέρα πρέπει κάποιος να δοκιμαστεί για να είναι μαζί μου. Γι' αυτό είμαι και μόνη τόσα χρόνια».

Όσο για τους λόγους που δεν έγινε μητέρα ,είπε: «Το παιδί θα το κάνεις όταν βλέπεις ότι είσαι σίγουρη και ότι θες να κάνεις κάποιον πατέρα. Εγώ δεν είχα κάποια σχέση σταθερή για να δείξω εμπιστοσύνη, ώστε να φτάσω εκεί. Από το να κάνεις παιδιά και να ζουν δυστυχισμένα, προτιμώ έτσι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...