Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Θρίλερ με το διαζύγιο της πρώην του Αλιάγα

Γιώτα Τριγώνη - Λάζαρος Αγαδάκος… Δύο άνθρωποι που ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά.. Ένας γάμος που κράτησε σχεδόν έναν χρόνο κι ένα θυελλώδες διαζύγιο με τους δυο τους να βρίσκονται σε μεγάλη κόντρα.

Ο έρωτας τους και ο γάμος τους ήταν σαν παραμύθι. Η Γιώτα Τριγώνη, μόλις είχε χωρίσει από τον Νίκο Αλιάγα, εκείνο το διάστημα συναντάει και πάλι τον μπασκετμπολίστα Λάζαρο Αγαδάκο,  ήταν φίλοι στο παρελθόν, και εκείνη η συνάντησή τους έμελλε να τους αλλάξει τη ζωή.

Μέσα σε 5 μήνες  παίρνουν την  απόφαση να  παντρευτούν στο Δημαρχείο Ηλιούπολης.

Οι κοινές τους εμφανίσεις ήταν ελάχιστες, ήταν ένα ζευγάρι που απέφευγε τις τηλεοπτικές κάμερες. Η Γιώτα Τριγώνη που είναι οδοντίατρος, ταξίδευε συχνά στην Ελβετία λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ήταν τόσο καλά μαζί που τίποτα δεν έδειχνε αυτό που θα ακολουθούσε.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Γιώτα Τριγώνη που αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Μύκονο κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του πρώην συζύγου της.

Επίσης, σύμφωνα με το gossip-tv,  ο πατέρας του μπασκετμπολίστα Λάζαρου Αγαδάκου, Γιώργος, έκανε μήνυση τόσο κατά της κας Τριγώνη όσο και κατά του αδερφού της.  ΟΓιώργος Αγαδάκος ισχυρίζεται πως η Γιώτα Τριγώνη δεν είναι οδοντίατρος, παραπλανώντας τόσο την οικογένειά του όσο και τον κόσμο.

«Η μηνυόμενη εμφανιζόταν κατά τις δηλώσεις της πάντα ως πολύ επιτυχημένη οδοντίατρος, ιδιοκτήτης υπερσύγχρονων κλινικών στην Αθήνα και την Ελβετία, με τους διασημότερους του πλανήτη! Γνωστά ονόματα του Hollywood, διάσημους αθλητές και τραγουδιστές. Λίγες εβδομάδες μετά τον γάμο διαπιστώσαμε τα πρώτα ανησυχητικά σημάδια για το ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με όσα μας διαβεβαίωνε η μηνυόμενη. Χαρακτηριστικά δε φαινόταν να εργάζεται , πολλώ δε μάλλον να διατηρεί υπερσύγχρονη κλινική στην Ελβετία. Ενδεικτικό είναι και το γεγονός, ότι κατόπιν αιτήσεώς μας, οι οδοντιατρικοί σύλλογοι Αττικής και Πειραιώς μας διαβεβαίωσαν, ότι δεν υφίσταται εγγεγραμμένη στα μητρώα τους οδοντίατρος με το όνομα Παναγιώτα Τριγώνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...