Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Eminem: Έφτασα κοντά στο θάνατο

Οι γιατροί του είπαν ότι έχει πάρει τόση μεθαδόνη όσο σχεδόν τέσσερις τσάντες ηρωίνης

Ο δημοφιλής ράπερ Eminem, συγκλονίζει με τις αποκαλύψεις του για τα ναρκωτικά σε ένα ντοκιμαντέρ του Matthew Cooke, στο οποίο μίλησαν πολλές προσωπικότητες της σόου μπιζ για τον εθισμό τους.

Όπως εξομολογήθηκε ο ράπερ, που κάποτε μεσουρανούσε στο μουσικό στερέωμα και εξαιτίας των ναρκωτικών εξαφανίστηκε, άρχισε να παίρνει χάπια, όπως το Vicodin, όταν ήταν 24 χρονών.  Στην αρχή ήταν χάπια αναλγητικά με κωδεΐνη, ένα οπιούχο που συγγενεύει με την ηρωίνη και τη μορφίνη και το οποίο μπορεί εύκολα να προκαλέσει εξάρτηση

«Δεν ξέρω πότε ακριβώς άρχισε να είναι πρόβλημα. Θυμάμαι όμως να μου αρέσει όλο και περισσότερο. Δεν ένιωθα να έχω πρόβλημα με τα ναρκωτικά αφού δεν έπαιρνα ηρωίνη, αλλά ήμουν εξαρτημένος από Vicodin, Valium και Xanax.»

Ωστόσο ο 40χρονος πια Eminem,δήλωσε ότι έχει φτάσει πολύ κοντά στο θάνατο.«Τα όργανά μου άρχισαν να σταματούν. Το συκώτι, τα νεφρά, όλα. Δεν πίστευαν ότι μπορεί να τα καταφέρω να ζήσω»

Τελικά όμως τα κατάφερε. Σταμάτησε τα ναρκωτικά το 2008 και έκτοτε είναι καθαρός, ενώ πλέον δίνει μάχη για να «ξυπνήσει» και την καριέρα του.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...