Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Μαρία Σολωμού: Τι λέει για το χωρισμό της με τον Πάνο Μουζουράκη

Τίτλοι τέλους για τη Μαρία Σολωμού και τον Πάνο Μουζουράκη. Από το πρωί η είδηση του χωρισμού έχει γίνει πρώτο θέμα σε sites και περιοδικά. 

Η Μαρία Σολωμού είπε στο Peoplegreece.com: «Είμαι μια χαρά. Δεν κάνω κανένα σχόλια για τα προσωπικά μου, το μόνο σίγουρο είναι πως τα δημοσιεύματα οργιάζουν».

Εμείς παράλληλα επικοινωνήσαμε με φιλικά πρόσωπα του ζευγαριού τα οποία μας ανέφεραν: «Το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί, ισχύει. Η κρίση στη σχέση τους ξεκίνησε πριν περίπου τρεις μήνες. Οι λόγοι του χωρισμού είναι προσωπικοί. Πρόκειται για μια σχέση που έκανε τον κύκλο της και έκλεισε» και συνέχισε λέγοντας: «Η Μαρία λόγω του παιδιού της, Αλέξανδρου, το οποίο αποτελεί τη βασική της προτεραιότητα, είναι πολύ προσεκτική στις δηλώσεις της και στις κινήσεις. Δεν θέλει ούτε να προκαλεί ούτε να σχολιάζει το καθετί».

Επιμένοντας όμως στο λόγο του χωρισμού, οι φίλοι του ζευγαριού μας δήλωσαν: «Το μόνο σίγουρο είναι πως ο λόγος του χωρισμού δεν έχει καμία σχέση με το Μάριο Αθανασίου, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα. Ούτε τίθεται θέμα τρίτου προσώπου. Ο Πάνος με το Μάριο είναι φίλοι όπως και η Μαρία με τον πρώην σύντροφό της. Μένουν ουσιαστικά στο ίδιο σπίτι, Μαρία και Μάριος, και οι σχέσεις τους είναι άψογες. Μάλιστα, ο Πάνος ήταν εκείνος που πρότεινε τον ηθοποιό στην παράσταση Hangover IV όπου συμπρωταγωνιστούν με την πλήρη συγκατάθεση της Μαρίας Σολωμού».

Η απόφαση του χωρισμού, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήταν κοινή γιατί και οι δυο είναι της λογικής πως αν κάτι δεν τραβάει είναι καλύτερα το μακριά κι αγαπημένοι. Όσον αφορά σε ενδεχόμενο επανασύνδεσης οι φίλοι του ζευγαριού μας είπαν: «Είναι δύσκολο αλλά ποτέ μη λες ποτέ».

Τέλος, να σημειώσουμε πως η ψυχολογία της ηθοποιού είναι καλή χωρίς να σημαίνει πως δεν υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Βέβαια, δεν υπάρχει κανένα θέμα κατάθλιψης, όπως γράφτηκε. Η Μαρία Σολωμού τώρα θέλει να περάσει χρόνο με τον εαυτό της και με τις φίλες της και κανονίζει τις διακοπές της. Την άλλη εβδομάδα η ηθοποιός θα βρίσκεται με καλή παρέα στη Μύκονο όπου θα ξεκουραστεί και θα κάνει τα μπάνια της. Ο Πάνος Μουζουράκης από την άλλη το έχει ρίξει στην εργασιοθεραπεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...