Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Γιατί η Anne Hathaway ζήτησε «συγγνώμη» απο τον Valentino;


Με ένα ροζ φόρεμα Prada παρέλαβε το Oscar της η Anne Hathaway, επιλογή η οποία δε θεωρήθηκε και από τις επιτυχημένες της βραδιάς. 

Οι θηλές της ηθοποιού, που ξεπρόβαλλαν μέσα από το ροζ Prada, απέκτησαν ακόμη και το δικό τους Twitter account, με τα σχόλια να πέφτουν «βροχή».

Η Anne Hathaway επρόκειτο να εμφανιστεί με δημιουργία του Valentino αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Ο λόγος; Οι πληροφορίες λένε ότι η ηθοποιός έμαθε ότι το φόρεμα που θα φορούσε έμοιαζε πολύ με αυτό που φόρεσε η Amanda Seyfried και έτσι αποφάσισε τελευταία στιγμή να φορέσει το πολυσυζητημένο Prada.

Όπως δήλωσε η ίδια, ζητώντας δημόσια συγγνώμη από τον οίκο: «Το Σάββατο το βράδυ πληροφορήθηκα ότι στην τελετή των Oscars θα υπήρχε ένα φόρεμα που έμοιαζε πάρα πολύ με το Valentino που είχα επιλέξει να φορέσω εγώ. Έτσι αποφάσισα ότι θα ήταν καλύτερο για όλους τους εμπλεκόμενους να αλλάξω τα σχεδιά μου. Παρόλο που λατρεύω το φόρεμα που φόρεσα τελικά, ήταν μια δύσκολη απόφαση της τελευταίας στιγμής καθώς ανυπομονούσα να φορέσω Valentino για να τιμήσω την βαθιά και σημαντική σχέση που έχω με τον οίκο αλλά και με τον ίδιο τον Valentino. Στεναχωριέμαι πραγματικά για οποιαδήποτε απογοήτευση προκλήθηκε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...