Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Ο Βρετανός πρωθυπουργός σε videoclip pop συγκροτήματος!- VIDEO


Ένα νέο μέλος μετρά το παγκοσμίως, πλέον, γνωστό boy band, One Direction, και μάλιστα από την… πολιτική σκηνή! Θέλοντας να συμβάλλει με οποιονδήποτε τρόπο στην προσπάθεια της φιλανθρωπικής οργάνωσης Comic Relief να καταπολεμήσει τη φτώχεια, ο πρωθυπουργός της Αγγλίας, David Cameron, έκανε μια απολαυστική, ομολογουμένως, guest εμφάνιση στο νέο videoclip του pop συγκροτήματος. 
Όλα τα έσοδα του video θα διατεθούν στον αγώνα του «Comic Relief», ενώ ανακοινώθηκε, από εκπρόσωπο της κυβέρνησης, ότι το βρετανικό κράτος θα προσφέρει ένα γενναιόδωρο ποσό στον αγώνα της οργάνωσης.
Κάνοντας μια… επίσκεψη στην πρωθυπουργική κατοικία του Λονδίνου κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, τα pop είδωλα δέχτηκαν θερμά στην παρέα τους τον David Cameron, ο οποίος δεν παρέλειψε να σχολιάσει με τα καλύτερα λόγια την εμπειρία του στο Twitter «Απόλαυσα την εμφάνισή μου στο video των One Direction για το single του comic relief. Χαίρομαι που βοήθησα!»

Οι «One Direction» κυκλοφόρησαν πρόσφατα την επανεκτέλεση του γνωστού One Way or Another των θρυλικών Blondie, ενώ ταξίδεψαν μέχρι τη Zambia, και τις οικογένειες που στηρίζει η οργάνωση, όπου χάρισαν ξένοιαστες στιγμές στους μικρούς τους fans.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...