Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είμαι ήδη χαζομαμά»


Η  Σταματίνα Τσιμτσιλή που διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της μίλησε  στο περιοδικό «Τηλέραμα» για την πρωτόγνωρη, γι’ αυτήν εμπειρία αλλά και για το αν θα έκανε γυμνή φωτογράφηση με φουσκωμένη κοιλίτσα, όπως έχουν κάνει στο παρελθόν και άλλες κύριες της εγχώριας showbiz.

Η ίδια λέει για την εγκυμοσύνη της: «Νιώθω απερίγραπτα. Γεμάτη προσμονή που μεγαλώνει μέρα με την ημέρα, καθώς νιώθω  όλο και περισσότερα σκιρτήματα στην κοιλίτσα μου και ένας ακόμα υπέρηχος αποκαλύπτει περισσότερα χαρακτηριστικά της κορούλας μου. Φαντάζομαι βέβαια πως το σοκ και η πληρότητα θα φτάσουν στο αποκορύφωμα όταν έρθει πια στο κόσμο. Είμαι ήδη χαζομαμά!»

Στη συνέχεια, μίλησε με ειλικρίνεια σχετικά με το αν σκέφτηκε ποτέ να καθυστερήσει την ανακοίνωση "παίζοντας" με τον Τύπο λέγοντας  «Είναι εντελώς χαζό και ουτοπικό να κάνεις πως δεν συμβαίνει τίποτα και να κρύβεις ένα τόσο ευτυχές γεγονός, που όσο και να το σκεπάσεις είναι απλώς ζήτημα χρόνου να αρχίσει να φαίνεται. Προσωπικά, το κράτησα κρυφό μόνο ως τη στιγμή που βεβαιώθηκα πως όλα πήγαιναν κατ’ ευχήν»

Τέλος, αποκαλύπτει αν θα έκανε γυμνή φωτογράφηση με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της: «Εδώ δεν έχω κάνει ούτε στα νορμάλ μου σέξι φωτογράφηση, θα έκανα έγκυος; Άλλωστε, δεν το κρύβω, έχω πολλές ανασφάλειες και δεν νιώθω εξοικειωμένη με το σώμα μου σε αυτή τη κατάσταση. Άρα, πώς να βγάλω ρούχα μπροστά σε φωτογράφο και κατ’ επέκταση μπροστά σε όλο τον κόσμο;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...