Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Κώστας Αρζόγλου: «Δεν είναι δυνατόν να κλείνει ένα θέατρο και να κυνηγούν τον Κιμούλη»


Σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη ο Κώστας Αρζόγλου μίλησε για τις οικονομικές του δυσκολίες, αλλά και το τραύμα που του έχει αφήσει ο τραγικός θάνατος της μητέρας του. Δε δίστασε να αναφερθεί και στο φίλο του Γιώργο Κιμούλη και στις οικονομικές δυσκολίες που και εκείνος αντιμετωπίζει.

«Ήταν να έρθει να με επισκεφθεί στην Αθήνα από τη Σέριφο, αλλά επειδή εκείνο το Σαββατοκύριακο θα πήγαινα στο σπίτι της Έλλης Λαμπέτη, της είπα να αλλάξει το εισιτήριο της και να έρθει άλλη στιγμή. Άλλαξε το εισιτήριο της, μπήκε στη θάλασσα και πνίγηκε. Ήμουν 27 ετών», δήλωσε ο ηθοποιός στην κάμερα του fthis.

Εξομλογήθηκε επίσης και πως ανακοίνωσε μαζί με την πρώην σύζυγο του, Έλενα Ακρίτα, στο γιο τους ότι είναι υιοθετημένος: «Στον Παύλο άρεσε από παιδί να χτυπάει το κουδούνι. Με αυτήν την αγαπημένη του συνήθεια του ανακοινώσαμε, πως κάποια μέρα χτύπησε το κουδούνι και έγινε το παιδάκι μας».

Όσον αφορά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, με την επικείμενη κατάσχεση του σπιτιού, ο Κώστας Αρζόγλου δήλωσε: «Πρέπει να κατανοήσει η πολιτεία ότι η δουλειά που κάνουμε είναι άυλη και να μη γίνεται κατάσχεση επειδή οφείλεις 10 δραχμές στην εφορία. Δεν είναι δυνατόν να κλείνει ένα θέατρο και να κυνηγούν τον Κιμούλη. Ο Γιώργος κι εγώ δεν είμαστε από τους ανθρώπους που παίρνουμε καλύτερο αυτοκίνητο, αν πετύχει μια παράσταση. Τα χρήματα επανέρχονται στη σκηνή. Δεν βάζουμε πλακάκια στα σπίτια μας! Αν από κάποιο σίριαλ ή κάποιες σκηνοθεσίες που έχω κάνει, είμαι απλήρωτος, με κάποιο νόμο υποχρεούται να κόψεις δελτίο με το τέλος των εργασιών κι όχι με την πληρωμή. Έτσι εμφανίζομαι με ένα τεράστιο εισόδημα, το οποίο φορολογείται και φτάνει μέχρι και το 43%».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...