Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Νίκος Παπαδάκης: Είμαι 42 και οι αριθμοί δεν μου λένε τίποτα


Ο Νίκος Παπαδάκης μίλησε στην εκπομπή «JOY» του ΣΚΑΪ για τη σχέση του με τον χρόνο, την εξωτερική του εμφάνιση, αλλά και για τις αναμνήσεις του από το διάστημα που έζησε στην Αμερική.

«Δεν είχα καταλάβει αν είμαι ωραίος. Προφανώς και άκουγα σχόλια, αλλά δεν είχα καταλάβει πως κάτι υπάρχει, ακόμα και μετά τον διαγωνισμό» παραδέχτηκε το διάσημο μοντέλο, που είχε κερδίσει τον τίτλο του ωραιότερου άνδρα στον κόσμο, ενώ συνέχισε: «Ευτυχώς έζησα μια χρυσή εποχή του μόντελινγκ. Καλές δουλειές, αρκετά χρήματα, υπήρχε μεγάλη κινητικότητα πάνω σε αυτό. Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει. Αν με ρωτούσες σήμερα, δεν θα το επέλεγα. Θα ήθελα τη δουλειά μου, τα χρήματά μου, να έχω ένα ωράριο, να ξέρω ποιες ώρες δουλεύω και πόσα χρήματα θα παίρνω. Κάτι πιο σίγουρο».

Για την εποχή που εργάστηκε ως αξιωματικός στο Ναυτικό, ο Νίκος είπε: «Ένα πράγμα που μου έμαθε ήταν η πειθαρχία. Αυτό το κατάλαβα μέσα σε λίγο καιρό με το που πήγα στο ναυτικό. Από παιδάκι που ήμουν βρέθηκα με ευθύνες και έπρεπε να είμαι εντάξει απέναντι σε άλλους ανθρώπους. Την πειθαρχία, όμως, την είχα πάντα στη ζωή μου. Από μικρό παιδί, όσον αφορά τη διατροφή, από πολύ μικρή ηλικία, επέλεγα το φαγητό. Τι θα φάω, πόσο θα είναι αυτό, δεν ήθελα σάλτσες, δεν ήθελα τηγανητά».

Αναφέρθηκε ακόμα και στην περίοδο που έζησε στην Αμερική και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη: «Το 1999 έφυγα στην Αμερική, πήγα στο Μανχάταν. Είχα κάνει αρκετά ταξίδια, αλλά ήθελα να έχω και αυτό το ταξίδι στο βιογραφικό μου. Ήθελα να δω τον τρόπο που δουλεύουν εκεί οι άνθρωποι. Έζησα εκεί 3 χρόνια μέχρι το 2002, υπέροχα χρόνια, με δυσκολίες στην αρχή, μέχρι να βρω σπίτι, ανθρώπους, παρέες… Αλλά ήμουν σίγουρος στο κομμάτι της δουλειάς», ενώ επεσήμανε: «Δεν έχω κάνει δουλειές για τις οποίες ντρέπομαι. Ίσα - ίσα έχω κάνει πολύ καλές δουλειές με μεγάλες και καλές εταιρίες, ειδικά στην Αμερική».

Τέλος, παραδέχτηκε πως παλαιότερα έκρυβε την ηλικία του, όμως, με το πέρασμα του χρόνου αυτό άλλαξε: «Δεν έχω κανένα θέμα με την ηλικία, μπορώ να στην πω. Βέβαια, δεν έχω θέμα τώρα. Ενώ μεγαλώνω δεν με ενδιαφέρει, μικρός έκρυβα συνέχεια. Είμαι 42! Δεν είμαι ακόμα, θα γίνω σε ενάμιση μήνα. Όσοι με ξέρουν, απορούν γιατί το λέω. Όσο περνάει ο καιρός πια, βλέπω διαφορετικά τα πράγματα και οι αριθμοί δεν μου λένε τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...