Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Αλέξανδρος Σταύρου: «Θα προτιμούσα να μην υπήρχε η κρίση, αλλά μια χαρά είμαι»


Ο Αλέξανδρος Σταύρου μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για την οικογένειά του αλλά και την οικονομική κρίση.

Για την ενασχόλησή του με τη μουσική είπε: «Είναι κάτι που το αγαπώ πολύ, ένα χόμπι. Δε θα ήθελα ποτέ να το κάνω επάγγελμα. Η υποκριτική είναι η γυναίκα μου και η μουσική η ερωμένη μου, παρότι εγώ είμαι μονογαμικός –δεν το συζητώ! Είναι σαν μια εταίρα η μουσική».

Όσον αφορά την ανατροφή της κόρης του, Χρυσηίδας, που έχει αποκτήσει με την συνάδελφό του, Μαριάννα Τουμασάτου, εξομολογήθηκε στο περιοδικό «Τηλέραμα»: «Ο κόσμος είναι λίγο σύνθετος. Είναι ο κόσμος που έχουμε δημιουργήσει εμείς. Και είναι κι ένας άλλος, που έχει δημιουργηθεί χωρίς τη δική μας συμμετοχή, ο κόσμος που έχει δημιουργήσει ο Θεός και μια χαρά τα κατάφερε. Για μένα είναι μεγάλη ευλογία ότι αυτή η ψυχή ήρθε στο κόσμο».

Τέλος, αναφερόμενος στην οικονομική κρίση και την κατάσταση της χώρας δήλωσε: «Σαφώς, πιστεύω ότι έχουμε κάνει λάθη αλλά δεν έχουμε κάνει εγκλήματα. Μας φορτώνουν περισσότερα από αυτά που έχουμε κάνει. Είμαστε εδώ που είμαστε για εγκλήματα που δεν έχουμε κάνει», ενώ απάντησε και στην ερώτηση αν θα ήθελε να ζει σε κάποια άλλη εποχή: «Μια χαρά είμαι εδώ που είμαι. Θα προτιμούσα να μην υπήρχε η κρίση, αλλά μια χαρά είμαι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...