Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Η αρχή ήταν δύσκολη λένε Λιάγκας –Σκορδά


Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έδωσαν την πρώτη κοινή συνέντευξη τους για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν στην κυπριακή τηλεόραση και μίλησαν για τη συνεργασία τους, αλλά και τη σχέση τους.

«Είναι η τρίτη χρονιά και είναι καλύτερα. Όσο περνάει καιρός, για όλη την ομάδα είναι καλύτερα, γιατί δημιουργούνται σχέσεις πολύ πιο βαθιές», δήλωσε η Φαίη Σκορδά για τη συνεργασία τους, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας συμπλήρωσε: «Η αρχή ήταν δύσκολη, σχετικά με το ότι είμαστε ζευγάρι, αλλά μετά τις πρώτες ημέρες τα ξεπεράσαμε όλα».

Για το πώς είναι να συνεργάζεται με τη γυναίκα του, ο 43χρονος παρουσιαστής είπε: «Είναι λίγο περίεργο, γιατί δεν είναι ό,τι πιο συνηθισμένο να δουλεύεις με τον άνθρωπό σου. Έχει τις δυσκολίες, αλλά ευτυχώς υπάρχει αρμονική τηλεοπτική συνύπαρξη. Ασπαζόμαστε πάρα πολύ ο ένας τη δημοσιογραφική ιδιότητα του άλλου και υπάρχει ταύτιση στο πώς βλέπουμε τα θέματα. Αυτό δεν το γνωρίζαμε. Στην πράξη το είδαμε και έκανε πολύ πιο εύκολα τα πράγματα. Επίσης, το ότι ο κόσμος αποδέχεται εδώ και τρία χρόνια την δουλειά μας, έκανε πιο εύκολα τα πράγματα. Γιατί η φτώχεια φέρνει και γκρίνια».

Τέλος, όταν ρωτήθηκαν αν συζητούν για τα επαγγελματικά τους, όταν επιστρέφουν στο σπίτι τους, ο Γιώργος είπε: «Αυτό είναι πάρα πολύ απλό. Δεν μεταφέρουμε τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι. Ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια με το παιδί, η προτεραιότητα είναι σαφώς πιο μεγάλη προς το παιδί, που η δουλειά έχει πολύ μικρό ρόλο», με τη Φαίη Σκορδά να προσθέτει: «Αυτό, βέβαια, δεν έχει να κάνει τόσο με την δουλειά, όσο με το ζευγάρι. Και παλιότερα, πριν παντρευτούμε, σαφώς ο ένας συζητούσε με τον άλλον για την δουλειά και είναι φυσιολογικό. Απλώς τώρα οι προτεραιότητες είναι τελείως διαφορετικές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...