Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Τσουρή – Βασιλόπουλος: Μας συστήνουν τον 8 μηνών γιο τους!


Η Μαρία Τσουρή και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος γνωρίστηκαν πριν από περίπου δύο χρόνια και πριν από 8 μήνες η οικογένειά τους μεγάλωσε μετά τον ερχομό του γιου τους.  

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά μαζί με το νέο μέλος της οικογένειάς τους και μίλησε για όλα.

«Όλα κύλησαν πολύ ομαλά στη σχέση μας. Αρχικά ήρθε η συγκατοίκηση, μετά ήρθε ο «άντρας» μας και στο μεσοδιάστημα έγινε και η πρόταση γάμου. Δεν είχα πολύ χρόνο λόγω των θεραπειών να οργανώσω κάτι πολύ ρομαντικό και έγινε πολύ απλά. Δεν μπορώ να σας κρύψω ότι είχα άγχος αν θα απαντήσει θετικά, αλλά δεν είχε και πολλές επιλογές να αρνηθεί, καθώς πρώτα έμεινε έγκυος και μετά έγινε η πρόταση για να είμαι κι εγώ σίγουρος», είπε ο Παναγιώτης για την πως έκανε πρόταση γάμου στη Μαρία.

Στη συνέχεια, εκείνη διηγήθηκε την αντίδραση του συζύγου της όταν του ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος. «Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος, ήμουν τόσο σοκαρισμένη που δεν τον πήρα τηλέφωνο, αλλά του έστειλα ένα μήνυμα. Ο Παναγιώτης φαίνεται ότι είχε ένα προαίσθημα, γιατί δεν αντέδρασε. Ήταν σαν να το περίμενε. Σε αντίθεση με εμένα που πήρα τους γονείς μου και την αδερφή μου και έκλαιγα. Μέσα σε λίγα λεπτά συνειδητοποίησα ότι η ζωή μας θα άλλαζε καταλυτικά. Να φανταστείτε ότι έπαιζα ακόμη πόλο. Από την ημέρα όμως που έμεινα έγκυος, άλλαξε και η ζωή μου. Δεν είχε καμία σχέση με πριν».

Ο ερχομός του μικρού Κωνσταντίνου άλλαξε το χαρακτήρα τους. «Βλέπεις τα πάντα πολύ διαφορετικά. Τώρα καταλαβαίνεις όλα όσα σου έλεγαν οι γονείς σου, όταν ήσουν μικρός. Από τη στιγμή που έρχεται το παιδί στη ζωή σου και το παίρνεις αγκαλιά, έχεις άλλες ευθύνες. Προτεραιότητά σου πλέον είναι ένα μικρό ανθρωπάκι, το οποίο δεν μπορεί να κάνει τίποτα χωρίς εσένα. Αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου, τα θέλω σου, οι ανάγκες σου και πλέον σκέφτεσαι πώς μπορείς να κάνεις τον κόσμο καλύτερο για να επιβιώσει το παιδί που έχεις φέρει στη ζωή» και η Μαρία συμπλήρωσε ότι «η μεγαλύτερη διαφορά που βλέπω με πριν είναι ότι έχω αποκτήσει φόβους. Πριν δεν φοβόμουν τίποτα, ήμουν ατρόμητη.  Τώρα μπαίνω σε αεροπλάνο και κάνω το σταυρό μου».

Τέλος, και οι δύο άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, μιας και είναι κάτι που το θέλουν πολύ!

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...