Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

ΠΕΓΚΥ ΤΡΙΚΑΛΙΩΤΗ "Μου είχαν αποκλείσει τις πιθανότητες να κάνω παιδί"

Καλεσμένη στο "Πρωινό mou" βρέθηκε η Πέγκυ Τρικαλίωτη την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου.
Η νεαρή ηθοποιός "άνοιξε" την καρδιά της στην Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα και μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν οι γιατροί της έδιναν μηδενικές πιθανότητες για να κάνει παιδί.

"Είχα ένα ορμονικό πρόβλημα. Μου έλειπε κάποια ορμόνη, και μου έλεγαν πως δεν μπορώ να κάνω παιδιά. Είχα πάει σε όλους τους γυναικολόγους, και στους εξωσωματικούς. Μου έλεγαν όλοι το ίδιο. Μάλιστα είχα στείλει τις εξετάσεις σε εξειδικευμένο εργαστήριο του Λονδίνου, και στα αποτελέσματα μου έλεγαν πως έχω 0,01% πιθανότητες να μείνω έγκυος.

Αυτό έγινε τον Σεπτέμβρη. Και τον Οκτώβρη, έμεινα έγκυος. Δυο-τρεις μήνες πριν μείνω έγκυος, πήγα σε έναν ενδοκρινολόγο, που με βοήθησε πολύ ψυχικά και σωματικά. Αυτός ο άνθρωπος, το μόνο που έκανε ήταν να μου δώσει την ορμόνη που μου έλειπε, και ήταν ο μόνος που μου είπε, πως πιστεύει ότι έχω ένα 30% πιθανότητα να μείνω έγκυος. Πήρα αυτό το χάπι, και όντως έμεινα έγκυος!" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον συγκινημένη αναφέρθηκε στο πώς της ανακοινώθηκε ότι είναι έγκυος. "Είχα πάει σε μια γιατρό για τη διατροφή μου και έπρεπε να κάνω κάποιες αιματολογικές εξετάσεις. Μετά από μια ώρα, με παίρνει και μου λέει: "Πέγκυ, είσαι πολύ έγκυος"! Το λέω και τρέμω. Ήμουν έξι εβδομάδων. Θα τη θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή αυτή την περιπέτεια" είπε η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...