Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Demy-Πετρετζίκης: Είναι ζευγάρι


Ο Άκης Πετρετζίκης και η Demy δεν έχουν παραδεχτεί δημόσια ότι είναι ζευγάρι, αλλά το περιβάλλον τους το έχει αποκαλύψει ουκ ολίγες φορές και ιδιαίτερα στην εκπομπή «Πρωινό mou»,που το τελευταίο διάστημα είχε γίνει μόνιμο θέμα συζήτησης. Μάλιστα ο Γιώργος Λιάγκας είχε αποκαλύψει έμμεσα πως οι 2 τους είναι όντως ζευγάρι.

Ο φωτογραφικός φακός του «OK» επιβεβαίωσε το ειδύλλιο τους, αφού τους εντόπισε σε τρυφερές στιγμές στο υπόγειο πάρκινγκ του Κέντρου Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος" όπου η Demy πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ, "Fame". Όπως άλλωστε δείχνουν και οι φωτογραφίες ο σεφ και η τραγουδίστρια είναι μαζί και ο ερωτάς τους δύσκολα κρύβεται.
   
«Ο Άκης δεν παρακολούθησε την παράσταση, αλλά την περίμενε στο υπόγειο πάρκινγκ μέσα στο αυτοκίνητό του για να φύγουν μαζί. Λίγες ώρες νωρίτερα, την είχε μεταφέρει ο ίδιος εκεί καθώς είχαν περάσει την Κυριακή παρέα. Ενδιάμεσα μέχρι να τελειώσει η παράσταση, ο Άκης είχε πάει στο σπίτι του Δημήτρη Ουγγαρέζου» λέει πηγή στο περιοδικό και αποκαλύπτει ότι το ζευγάρι αναχώρησε με προορισμό το σπίτι του Άκη στη Νέα Σμύρνη: "όπου φροντίζουν να συναντιούνται σχεδόν κάθε βράδυ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...