Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Η Νικολούλη ξεσκεπάζει το μυστήριο για τον Μάριο Παπαγεωργίου


Το Φως στο Τούνελ υπόσχεται να καθηλώσει για άλλη μια φορά τους λάτρεις της έρευνας και του μυστηρίου.

Αυτή την  Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου, το Φως στο Τούνελ συνεχίζει τις αποκαλύψεις για την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου. Η Αγγελική Νικολούλη κατόρθωσε να πάρει συνέντευξη μέσα από τις φυλακές από τον Πέτρο Μιχαλεάκο τον φερόμενο ως εγκέφαλο της απαγωγής του 26χρονου. Η μαρτυρία του είναι σοκαριστική.

Η εκπομπή αποκαλύπτει ακόμη τη μαρτυρία που αναπτέρωσε τις ελπίδες όλων για την τύχη του αγνοούμενου Μάριου Παπαγεωργίου. Η αγωνιώδης έρευνα που ακολούθησε μετά το τέλος της προηγούμενης εκπομπής, η άμεση ανταπόκριση των τηλεθεατών, οι έρευνες της αστυνομίας. Οι νέες αποκαλυπτικές μαρτυρίες για τους απαγωγείς που έφτασαν στο Φως στο τούνελ. Τα στοιχεία που ενώνουν τα κομμάτια του παζλ της πολύκροτης αυτής υπόθεσης.

Παράλληλα, το Φως στο Τούνελ μπαίνει σε μια ακόμα αναζήτηση που θα ξαφνιάσει. Στέλεχος μεγάλης εταιρείας στην Αυστραλία, αγνοούμενος για πέντε χρόνια, εντοπίζεται από νεαρό εθελοντή να ζει ως άστεγος στην Αθήνα, αλλά εξαφανίζεται για μια ακόμα φορά. Στο στούντιο της εκπομπής θα βρίσκεται η αδελφή του που ταξίδεψε από την Αυστραλία, για την αναζήτηση.

Φως στο Τούνελ, κάθε Παρασκευή στις 23:00, στον Alpha.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...