Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Για το διαζύγιό της μίλησε για πρώτη φορά η παρουσιάστρια ειδήσεων του Ant1


Αποκαλυπτική όσον αφορά το γιατί πήρε διαζύγιο από τον δημοσιογράφο Δημήτρη Κοτταρίδη ήταν η Εύη Φραγκάκη στα πλαίσια εμφάνισής της σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Από την πρώτη στιγμή που βλέπαμε ότι κάτι δεν πάει καλά με εμάς σαν ζευγάρι με τον Δημήτρη, αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Και το κάναμε με πολύ σκέψη, αλλά το κάναμε άμεσα. Ο πιο βασικός λόγος ήταν το παιδί και να είναι εκείνο καλά. Όλα έγιναν γρήγορα, συνειδητά και προγραμματισμένα. Όταν γνωριστήκαμε ζήσαμε μαζί, κάναμε το παιδί και μου πήρε πολύ καιρό για να μπορώ να μιλάω τώρα ψύχραιμα για το διαζύγιο. Ο πρώτος καιρός, στον χωρισμό ήταν πολύ δύσκολος. Και ο χωρισμός ήταν πολύ δύσκολος». Αυτό δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η παρουσιάστρια ειδήσεων του Ant1 στην εκπομπή fthis.

Προσθέτοντας πως «Δεν είχα στο περιβάλλον μου οικογένειες που να έχουν χωρίσει. Είμαι από μια παραδοσιακή συντηρητική οικογένεια και ήταν δύσκολο. Ένα στα δύο ζευγάρια πια χωρίζουν και ίσως είναι πιο υγιές να χωρίζει ένα ζευγάρι παρά να μένει μαζί και να καταπιέζεται. (...) Ήταν δύσκολο και πολύ αγχωτικό μετά το διαζύγιο να πάρω επ΄ώμου την ανατροφή του παιδιού και να τον κάνω έναν υγιή ενήλικα, όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...