Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Τα μπλεξίματα της Τζούλιας Αλεξανδράτου


Από τον γάμο στης...φυλακής τα σίδερα κινδυνεύει να βρεθεί η Τζούλια Αλεξανδράτου. Μπορεί τον τελευταίο καιρό η εκρηκτική ξανθιά να πλέει σε πελάγη ευτυχίας στην Αυστρία μαζί με τον αγαπημένο της, μεσίτη και μάνατζερ Κριστιάν Καρπόζηλο, όμως στην Ελλάδα την περιμένουν με έτοιμες...τις χειροπέδες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της "Espresso" η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Βιέννη και προβάρει νυφικό για να ανέβει τα σκαλια δίπλα στον αγαπημένο της, δεν μπορεί να επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς είναι ακόμα σε ισχύ το μέτρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα που της είχε επιβληθεί για την περίφημη υπόθεση του ροζ DVD.

Μάλιστα, βάσει του υπ΄ αριθμόν 1597/12 βουλεύματος, που επικυρώνει το πρωτόδικο βούλευμα, απορρίπτεται κατ΄ ουσίαν έφεση και δεν γίνεται δεκτή η αίτηση άρσης του περιοριστικού όριου. Συνεπώς, η ξανθιά Τζούλα δεν έπρεπε καν να βγει εκτός συνόρων.

Η τελευταία της "έξοδος" από τη χώρα, με προορισμό τη Βιέννη, εκεί όπου μένει ο καλός της, πέρασε επίσης απαρατήρητη από τις Αρχές του αεροδρομίου, που προφανώς δεν είχαν πάρει καμία εντολή για να της κλείσουν τον δρόμο.

Κι όλα αυτά ενώ το βούλευμα που εκδόθηκε πριν από λίγες ημέρες απορρίπτει την αίτηση του μοντέλου για άρση του περιοριστικού όρου.

Πηγή: Espresso


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...