Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2014

Ευαγγελία Αραβανή: «Πίκρα και αδικία, ναι, έχω νιώσει!»

Τι σημαίνει η λέξη «μεγαλώνω» για την Ευαγγελία Αραβανή;


«Σίγουρα το ότι μεγάλωσα σημαίνει ότι ωρίμασα περισσότερο και κάποια πράγματα που αντιμετώπιζα ανέμελα, με αθώα ματιά, τα αντιμετωπίζω πλέον εξονυχιστικά. Επίσης, θεωρώ ότι τηλεοπτικά είμαι καλύτερη, έχω μάθει περισσότερα πράγματα και σκέφτομαι πιο σωστά. Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος άνθρωπος που μου έδειξε τον δρόμο ή συγκεκριμένη εμπειρία που με βοήθησε να ωριμάσω γρηγορότερα. Όχι, νομίζω ότι μόνη μου άλλαξα, με όσα έζησα όλα αυτά τα χρόνια. 


Σιγά σιγά κατάφερα να τα βρω καλύτερα με τον εαυτό μου και να χειρίζομαι αποτελεσματικότερα τις καταστάσεις. Πίκρα και αδικία, ναι, έχω νιώσει και στο χώρο του μόντελινγκ και σ’ αυτόν της τηλεόρασης. Πιστεύω ότι τέτοιου είδους συναισθήματα υπάρχουν σε όλους τους εργασιακούς χώρους, πόσω μάλλον στους συγκεκριμένους όπου πέφτουν περισσότερο τα φώτα της δημοσιότητας.

Προσωπικά, ως άνθρωπος, είμαι ευαίσθητη και δεν θέλω και πολύ για να βάλω τα κλάματα. Παλιότερα αναρωτιόμουν γιατί κάποιοι άνθρωποι μου φέρονταν έτσι ενώ εγώ τους συμπεριφερόμουν σωστά. Με το πέρασμα του χρόνου κατάλαβα ότι, καλώς ή κακώς, αυτά θα τα αντιμετωπίζω και άρχισα να σκληραγωγούμαι. Κατάλαβα ότι τέτοιου είδους καταστάσεις θα είναι αναπόφευκτες» τόνισε στο You.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...