Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Θρήνος στο Καράκας για την ψυχρή δολοφονία της πρώην Μις Βενεζούελα

Η καλλονή Μόνικα Σπερ και ο πρώην σύζυγός της,Τόμας Μπέρι, είχαν αποφασίσει να είναι ξανά μαζί – Ανάμεσα στους δράστες και ανήλικοι


Η είδηση της δολοφονίας της πρώην Μις Βενεζουέλα, Mόνικα Σπερ, και του πρώην συζύγου της, Τόμας Μπέρι, έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Βαλέντσια στη Βενεζουέλα.


Μάλιστα, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε σε κεντρική πλατεία κρατώντας φωτογραφίες του αδικοχαμένου ζευγαριού, τιμώντας τα θύματα αλλά και ζητώντας μία λύση στο κρίσιμο πρόβλημα της εγκληματικότητας.

Την ίδια ώρα, συγκλονίζει η είδηση ότι το ζευγάρι στόχευε στην επανασύνδεση και για αυτό το λόγο είχαν περάσει τις γιορτές μαζί.

Η Μόνικα Σπερ και ο Τόμας Μπέρι είχαν χωρίσει πριν δύο χρόνια αλλά διατηρούσαν στενή επαφή εξαιτίας της 5χρονης κόρης τους, Μάγια.

Η 29χρονη πρώην Μις Βενεζουέλα, όμως, είχε αποφασίσει να επιστρέψει με τον πρώην σύζυγό της σε μία απόπειρα η σχέση τους να ξεκινήσει βασισμένη σε πιο υγιή θεμέλια.

Ωστόσο, η μοίρα τους έπαιξε σκληρό παιχνίδι, καθώς ληστές τους πήραν για πάντα την ευκαιρία να αναζητήσουν ένα κοινό μέλλον και πάλι.

Στο μεταξύ, η μικρή Μάγια που χτυπήθηκε από τις σφαίρες των δραστών στο πόδι βρίσκεται στην αγκαλιά των παππούδων της που τη φροντίζουν και βρίσκονται στο πλευρό της όσο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Καράκας.

Η θεία της άτυχης 29χρονης δήλωσε πως το ζευγάρι είχε περάσει μαζί τις γιορτές και βρίσκονταν στη διαδικασία να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία από το σημείο που την άφησαν πριν δύο χρόνια μετά την απόφαση του χωρισμού.

Μάλιστα, όλα τα μέλη της οικογένειας ήλπιζαν ότι οι Σπερ και Μπέρι θα ήταν ξανά μαζί.

«Ευχόμουν αυτές οι γιορτές να τους κάνουν να δουν ότι μπορούν να κάνουν μία νέα αρχή», δήλωσε στον βρετανικό Τύπο ξάδερφος της αδικοχαμένης καλλονής.

«Ήταν ταιριαστό ζευγάρι. Ο Τόμας ήταν φανταστικός πατέρας και βρισκόταν πάντα στο πλευρό της Μάγια. Η οικογένεια τον αγαπούσε. Έβλεπε τη μικρή κάθε σαββατοκύριακο και περνούσε τις διακοπές του μαζί της», συμπλήρωσε.

Την ίδια στιγμή, επτά συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα στο δικαστήριο, ενώ λέγεται πως πέντε εξ αυτών ανήκουν στη συμμορία «Los Rapiditos» («Οι Γρήγοροι»).

Μάλιστα, στη δημοσιότητα δόθηκαν και τα στοιχεία των συλληφθέντων, εκ των οποίων υπάρχουν και δύο ανήλικοι, ηλικίας 15 και 17 ετών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...