Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

BINTEO-To ξέσπασμα της Μελέτη και η διαφωνία του Λιάγκα

"Εγώ πλέον έχω αρχίσει και ενοχλούμαι πάρα πολύ από όλη αυτόν τον δηθενισμό που μας πιάνει όλους. Κάποια πράγματα με ενοχλούν γιατί με κάνουν να νιώθω ηλίθια" δήλωσε η Ελεονώρα Μελέτη και στη συνέχεια συμπλήρωσε: 


"Η Κατερίνα Καραβάτου έκανε μια επιλόγη και καλά έκανε. Τη στηρίζει με πάρα πολύ καλό τρόπο και πολύ δυναμικά και με αξιοπρέπεια κάτω από τις συνθήκες τις οποίες δουλεύει. Τις οποίες συνθήκες ο κόσμος δεν τις γνωρίζει, γιατί ο κόσμος κοροϊδεύεται! Εξαπατάται! Δεν νιώθουν οι άνθρωποι ότι υπάρχουν 4 - 5 τύποι και τύπισσες που υποτιμούν τη νοημοσύνη τους; Έχω υπάρξει μάρτυρας σε συνεντεύξεις δηλώσεις και παιχνίδια τηλεοπτικά που στήνονται που πραγματικά νιώθω ότι με θεωρούν ηλίθια! Ποιον κοροϊδεύουν; Μας δουλεύουνε; Το θράσος περίσσιο και η προσωπική τους ηθική είναι τέτοια που μας κοροϊδεύουν στα μούτρα".

O Γιώργος Λιάγκας ακούγοντας τις δηλώσεις της παρουσιάστριας διαφώνησε και σχολίασε: "Να δεχτώ ότι η Σπυροπούλου έχει δόντι. Είναι η μόνη που έχει στην τηλεόραση; Ο κόσμος δεν είναι όμως αυτός που κρίνει;".

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "To Πρωινό":

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...