Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Νικολούλη: Η πολλή δουλειά την... ομορφαίνει! (PHOTO)

Ποιος είπε ότι το αστυνομικό ρεπορτάζ και η κομψότητα δεν συνδυάζονται; Στην περίπτωση της Αγγελικής Νικολούλη συνδυάζονται και με το παραπάνω, όπως μαρτυρά ο φωτογραφικός φακός του YOU. 


Η αγαπημένη παρουσιάστρια βρέθηκε για ένα Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να παρουσιάσει το νέο της best seller με τίτλο «Θάνατος με χείλη κόκκινα» και πλήθος κόσμου έσπευσε να τη συναντήσει από κοντά στις τρεις παρουσιάσεις που έκανε στην πόλη!


Ωστόσο, στο ενδιάμεσο πρόλαβε να ξεκλέψει λίγη ώρα για να κάνει βόλτα στις στολισμένες βιτρίνες της συμπρωτεύουσας συνομιλώντας σε ευχάριστο κλίμα με τον απλό κόσμο που τη συναντούσε στο δρόμο. Επίσης, όσο βρισκόταν επί θεσσαλονικιώτικου… εδάφους η παρουσιάστρια πήγε για φαγητό με την καλή της φίλη Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία μάλιστα προλόγισε και την τελευταία παρουσίαση του βιβλίου της Αγγελικής. Οι δύο κυρίες της TV προτίμησαν να απολαύσουν ψαρικά, επειδή προσέχουν τη σιλουέτα τους, ενώ συζήτησαν επί αρκετή ώρα για όλα όσα συμβαίνουν εντός και εκτός τηλεοπτικής επικαιρότητας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...