Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Το ότι είμαι παντρεμένη είναι απλά μια ταμπέλα»

«Το παιδί είναι πολύ σημαντικό στη ζωή ενός ζευγαριού και στη δική μας σχέση ήρθε πολύ γρήγορα»


Για τη ζωή της σήμερα, μετά τις αλλαγές που συνέβησαν μιας και σε μικρό χρονικό διάστημα παντρεύτηκε, γέννησε και επέστρεψε στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, με τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιδικό μούζικαλ Άννι μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη σε πρόσφατη συνέντευξή της σε κυπριακό περιοδικό.


«Το ότι είμαι παντρεμένη δεν το κατάλαβα, είναι απλά μια ταμπέλα. Κι ο γάμος μας ήταν ένα πάρτι. Το παιδί είναι πολύ σημαντικό στη ζωή ενός ζευγαριού και στη δική μας σχέση ήρθε πολύ γρήγορα. Δεν με φοβίζει, όμως, αυτή η αλλαγή», δήλωσε η ηθοποιός στο περιοδικό Down Town Κύπρου.

Αποκάλυψε δε ότι ένα δεύτερο παιδί είναι κάτι που θέλει πολύ: «Θέλω να κάνω και δεύτερο παιδί, ακόμα και για το ίδιο το παιδί, για να έχει αδελφάκι. Και θα ήθελα να είναι κοριτσάκι!».

Όσο για τις αλλαγές που έφερε το παιδί στη ζωή της; «Δεν υπάρχει η παλιά σου ζωή! Όμως δεν μου λείπει. Έχω ζήσει πολύ ξένοιαστα και δόξα τω Θεώ, ήμουν πολύ γεμάτη από διασκέδαση. Όσο περνά τώρα ο καιρός που εμπλέκομαι όλο και περισσότερο συναισθηματικά με το γιο μου, τόσο απομακρύνομαι από την παλιά μου ζωή. Προφανώς όλα αυτά ίσως κάποτε ξαναγυρίσουν, αλλά στα πρώτα χρόνια της ζωής ενός παιδιού πρέπει να είσαι εκεί», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...