Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει Ελληνίδα τραγουδίστρια της μέταλ- Έχει λευχαιμία

​Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η Ελληνίδα τραγουδίστρια Tristessa, του μέταλ συγκροτήματος «Astarte».


Η 36χρονη, κατά κόσμον Μαρία Κολολούρη, πάσχει από λευχαιμία και δίνει τον δυσκολότερο αγώνα της ζωής της ώστε να τα καταφέρει.


Η Μαρία, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», και χρειάζεται αίμα για μεταγγίσεις ώστε να κρατηθεί στη ζωή.

Η ομάδα αίματος της, είναι (0) ΡΕΖΟΥΣ +ΘΕΤΙΚΟ, και ο σύζυγος της, απευθύνοντας δημόσια έκκληση, παρακαλεί όποιον μπορεί να περάσει από το «Αλεξάνδρα» και να δώσει αίμα για τη Μαρία.

Το ζευγάρι, έχει ένα πεντάχρονο γιο, ενώ από την πρώτη στιγμή όλη της η οικογένεια στέκεται στο πλευρό της, ώστε να της δώσει κουράγιο.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook,ο σύζυγος της Μαρίας, ανήρτησε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα, ζητώντας από τον κόσμο να προσευχηθεί και να βοηθήσει τη σύζυγο του και μητέρα του παιδιού του:

«Δυστυχώς η μοίρα ήταν σκληρή μαζί μας. Η αγαπημένη μας Μαρία είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και παλεύει κάθε λεπτό για τη ζωή της, μιας και έχει μια μορφή λευχαιμίας.

Όλοι είμαστε στο πλευρό της και προσπαθούμε να την κρατάμε δυνατή. Όσοι ξέρουν τη Μαρία, ξέρουν καλά πόσο δυνατό άτομο είναι, πόσο μοναδικός άνθρωπος, και πόσο ευγενική είναι με όλους.

Ως μητέρα, είναι πάντα δίπλα στο γιο της και πάντα δίπλα μου ώστε να με στηρίξει. Τώρα, ήρθε η ώρα να σταθούμε εμείς δίπλα της με την θετική μας ενέργεια, και να προσευχηθούμε είτε πιστεύουμε στο θεό είτε όχι. Ο γιατρός είπε ότι χρειάζεται ένα θαύμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...