Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Έλενα Ασημακοπούλου: "Ξεσπούσα στον Μπρούνο για να ηρεμήσω"

- Τα προβλήματα στον γάμο τους και η κατάθλιψη


ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz και ζουν την απόλυτη ευτυχία μαζί με την κόρη τους Μαρία-Ροζάρια. Όπως όμως οι περισσότερες σχέσεις, έτσι και η δική τους πέρασε αρκετές δυσκολίες με τους καβγάδες να είναι καθημερινό φαινόμενο ανάμεσα τους.

Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο πριν από τρεις μήνες γιόρτασαν την τρίτη επέτειο του πολιτικού τους γάμου πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. 


Όμως δεν ήταν πάντα έτσι... Πριν δυόμισι χρόνια όταν ήρθε στον κόσμο η κορούλα τους δημιουργήθηκαν κάποια ρήγματα στη σχέση τους. Όπως κάθε γυναίκα έτσι και η Έλενα μετά τη γέννα πέρασε μια δύσκολη περίοδο γιατί είχε ορμονικές διαταραχές. «Δεν ήμουν καλά, δεν ξέρω αν ήταν κατάθλιψη αυτό που πέρασα αλλά είχα πολλούς φόβους», εξομολογείται η 29χρονη ηθοποιός.

Τότε ήταν που ένιωθε πιο έντονη την ανάγκη να έχει δίπλα της το σύζυγό της, για να τη βοηθά και να τη στηρίζει στον νέο της ρόλο ως μαμά. Οι αυξημένες όμως επαγγελματικές υποχρεώσεις του 36χρονου ποδοσφαιριστή εκείνο το διάστημα, τον ανάγκαζαν να λείπει αρκετές ώρες και ήμερες από το σπίτι, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται έντονοι καβγάδες με τη σύζυγό του. «Δεν ήταν κοντά μου και ήμουν εκνευρισμένη. Είχα ανασφάλεια γιατί έλειπε τέσσερις φορές την εβδομάδα από το σπίτι και ήμουν μόνη με ένα βρέφος», εξομολογείται η Έλενα.

Όμως εκείνος γνώριζε ότι η γυναίκα του είχε δίκιο γι' αυτό ποτέ δεν έχασε την ψυχραιμία του. Ήξερε από την αρχή ότι η περίοδος προσαρμογής με το μωρό θα ήταν δύσκολη κυρίως για εκείνη και έκανε υπομονή. Φρόντιζε να της δείχνει την αγάπη και την κατανόησή του, βάζοντας στην άκρη τον εγωισμό του. «Ξεσπούσα πάνω του για να ηρεμήσω, εγώ... έχωνα και το άντεχε. Στεναχωριόταν και πονούσε, αλλά το έκανε για να νιώσω εγώ καλύτερα», εξομολογείται η ηθοποιός.
Τα πράγματα όμως γρήγορα διορθώθηκαν!

Οι δυο τους βρήκαν τις ισορροπίες τους, με τον ποδοσφαιριστή να συμμετέχει ενεργά στο μεγάλωμα της κόρης τους. «Μπορεί την πρώτη πάνα να την άλλαξε όταν ήταν οκτώ μηνών, όμως τώρα περνούν πολύ χρόνο μαζί. Είναι κλασικός χαζομπαμπάς», παραδέχεται η ίδια. Το ζευγάρι έχει αφήσει για τα καλά πίσω του όλες τις δυσκολίες αφού έχει μάθει πως με αγάπη και προσπάθεια όλα μπορούν να ξεπεραστούν οριστικά. Και οι δύο αφιερώνουν όλο τους το χρόνο στη μικρή απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες στιγμές μαζί της.

Πηγή: Περιοδικό Yes!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...