Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Μαριάντα Πιερίδη: Φέτος ήταν τα πιο ευτυχισμένα μου Χριστούγεννα

«Η ανακούφιση θα έρθει όταν θα κρατάω τον γιο μου στα χέρια μου»


Διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής της, αν και αρκετά αγχωτική, μιας και σε περίπου 3 μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Ο λόγος για την Μαριάντα Πιερίδη, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την εγκυμοσύνη της, τις δυσκολίες που βίωσε στην αρχή, αλλά και το αν σκέφτεται να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας.


«Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι φέτος ήταν τα πιο ευτυχισμένα Χριστούγεννα που έχω περάσει έως τώρα και είναι η αναμονή του ερχομού του παιδιού μας που τα έκανε μοναδικά. Όλη η οικογένεια έχει μπει σε μια γλυκιά φάση προετοιμασίας και αναμονής», είπε η τραγουδίστρια και συνέχισε αναφερόμενη στις δυσκολίες που βίωσε στην αρχή της εγκυμοσύνης της και που την κάνουν να αντιμετωπίζει όλο αυτό που της συμβαίνει με μια μικρή επιφυλακτικότητα. «Η ανακούφιση θα έρθει όταν θα κρατάω τον γιο μου στα χέρια μου. Μέχρι εκείνη τη στιγμή θα υπάρχει πάντα ένα μικρό άγχος», δήλωσε.

Όσο για το αν αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για να κάνει ακόμα ένα γάμο; «Ένας ακόμα γάμος δεν περιλαμβάνεται στα άμεσα σχέδιά μας. Κι αυτό γιατί έχουμε πιο σημαντικά πράγματα να αντιμετωπίσουμε τον τελευταίο καιρό. Στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο προτεραιότητά μας είναι το παιδάκι μας και τίποτα άλλο», είπε η Μαριάντα Πιερίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...