Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για το διαζύγιό της!!!

Περίεργη μέρα η σημερινή για την Ελένη Μενεγάκη. Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο καιρό δεν μας καλημέρισε όπως συνηθίζει όταν έπεσε το σήμα της εκπομπής της και αντί γι’ αυτήν μας καλωσόρισαν οι συνεργάτες στο πάνελ της, κάνοντας γρήγορη πάσα σε βίντεο με τον Λ. Λαζόπουλο.

Αργότερα βέβαια εμφανίστηκε η Ελενίτσα, κάπως απεριποίητη είναι αλήθεια, με το μαλλάκι ανέμελο. Μετά ξανάφυγε και ξαναγύρισε με το μισό μαλλάκι ισιωμένο ε, και στην τρίτη απόπειρα το μαλλί ήταν που λέμε στην… τρίχα!!!

Εκτός όμως από τις περιπέτειες της κώμης της Ελένης, η μέρα είχε γενικά εντάσεις. Με αφορμή συνέντευξη που έδωσε η Χριστίνα Λαμπίρη στο περιοδικό ΟΚ! και στο οποίο δήλωσε ότι ήταν λάθος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου να στείλουν δελτίο τύπου για το χωρισμό τους, η Ελενίτσα και το πάνελ έβγαλαν νύχια.

«Όταν λέμε ότι σεβόμαστε μια κατάσταση, δεν βγαίνουμε όταν ο άλλος έχει ξεκινήσει μια διαδικασία και το λέμε γελώντας. Γιατί για εμάς δεν ήταν με γέλιο η διαδικασία αυτή. Κι επειδή όλοι περνάμε από αυτή τη φάση, γιατί καλώς η κακώς πολλοί άνθρωποι φτάνουν σε μια τέτοια στιγμή στη ζωή τους, κι ευχόμαστε να μην φτάσουν όλοι, δεν μπορεί εμείς που είμαστε παραδίπλα να το βλέπουμε και να γελάμε», είπε με πίκρα η Ελένη Μενεγάκη, μιλώντας ουσιαστικά για πρώτη φορά δημόσια για το χωρισμό της!!!

Εκτός όμως από τη Χριστίνα Λαμπίρη, κανονικό «θάψιμο» έφαγε και η πολύ στενή συνεργάτιδα του Γιάννη Λάτσιου, Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία στη χθεσινή βράβευση για τις "Γυναίκες της Χρονιάς" πήρε από τα χέρια της Ελενίτσας το βραβείο για την τηλεοπτική παρουσία της χρονιάς!!!

Το θάψιμο βέβαια δεν έγινε από την Ελένη. Είναι πολύ έξυπνη για κάτι τέτοιο, αυτό της το αναγνωρίζουμε. Το πάνελ της όμως πέταξε κάτι ταβανόπροκες!!!! «Τηλεοπτική παρουσία δεν είναι κάποια υπέρλαμπρη, δυναμική, υπερδραστήρια και με καθημερινή παρουσία;» αναρωτήθηκε η Χρίσλα , με ύφος αθώας περιστεράς, φωτογραφίζοντας ξεκάθαρα την Ελένη Μενεγάκη!!!

«Μου έκανε εντύπωση η βράβευση της κας Γκαγκάκη γιατί ήταν ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα, ήταν κριτής, που η συμμετοχή της στο τρίωρο αυτό πρόγραμμα, αν κανείς μάζευε συνολικά τα λεπτά, ήταν πέντε λεπτά», είπε με νόημα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Βέβαια να πούμε ότι τα σχόλια που ακούστηκαν από το πάνελ δεν ήταν κάτι που δεν γνώριζε η Ελένη. Αντιθέτως και το γνώριζε και προφανώς συμφώνησε να γίνει όλη αυτή η κουβέντα σήμερα!!

Εντάξει βρε παιδιά δεν έγινε και τίποτα να πάρει και μια χρονιά κάποια άλλη το βραβείο. Άλλωστε η Ελενίτσα έχει στη συλλογή της πολλά. Μη μου συγχύζεστε!!!!

Δείτε της Ελένη όπως δεν την έχετε ξαναδεί, να μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...