Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Τίτλοι τέλους για Φραγκολιά - Κατσογιάννη

Εζησαν έναν φλογερό έρωτα, όμως τελικά γράφτηκε το «the end». Εδώ και μία εβδομάδα ο Κώστας Φραγκολιάς δεν είναι πια ζευγάρι με τη Μαρκέλλα Κατσογιάννη, η οποία ασχολείται με τη μαιευτική. Ολοι πίστευαν πως το μοντέλο-παρουσιαστής είχε βρει στην όμορφη μελαχρινή την ιδανική σύντροφο. Ομως, πολλές φορές τα ωραία τελειώνουν. Το ζευγάρι, μετά από περίπου έναν χρόνο σχέσης, συζήτησε για την εξέλιξη της σχέσης του και διαπίστωσε ότι τίποτα δεν ήταν όπως παλιά. Η φλόγα είχε σβήσει, το πάθος είχε παραχωρήσει τη θέση του στη συνήθεια.

Οι φήμες ότι οι δυο τους ήταν στα χωρίσματα ενισχύθηκαν τις τελευταίες μέρες από τις απανωτές σόλο εμφανίσεις του Κώστα. Πρόσφατα βρέθηκε σε πάρτι σε γνωστό κλαμπ, παρουσία πολλών φίλων του από την υποκριτική και το μόντελινγκ, δίχως τη Μαρκέλλα. Μέσα σε δύο 24ωρα ακολούθησε και νέα σόλο εμφάνιση, στη Θεσσαλονίκη αυτή τη φορά, για την ακρίβεια στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Λευτέρης Πανταζής με τον Αλέκο Ζαζόπουλο... Χαλαρός και ευδιάθετος, ο Κώστας έστρωσε χαλί από λουλούδια στον «Λε-Πα».

Η αλήθεια πάντως είναι ότι η Μαρκέλλα ήταν πολύ συμπαθής στο περιβάλλον του. Ηρεμη και χαμηλών τόνων κοπέλα, δεν είχε καμία σχέση με τον λαμπερό κόσμο του θεάματος. Συνόδευε όμως τον Κώστα σε όλα τα κοσμικά καλέσματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», δεν μπήκε τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους ούτε και μεσολάβησαν άγριοι καβγάδες. Απλώς, τον τελευταίο καιρό άρχισαν να απομακρύνονται, αφού ο Κώστας είχε πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Σε ό,τι αφορά τη σχέση του με τη Μαρκέλλα, οι δύο τους θεώρησαν πως δεν υπήρχαν προοπτικές σε αυτή τη σχέση. ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...