Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Μία privé βραδιά από τη nova για την 82η Απονομή των Bραβείων OSCAR®


Η nova, η πρώτη ψηφιακή τηλεόραση στην Ελλάδα, «έστρωσε» το κόκκινο χαλί στην Αίγλη Ζαππείου, τη Δευτέρα 8 Μαρτίου, μεταφέροντας την ατμόσφαιρα της 82ης Τελετής Απονομής των Βραβείων OSCAR®. Οι προσκεκλημένοι του Προέδρου και Διευθύνοντα Σύμβουλου της nova, κ. Παντελή Τζωρτζάκη, έζησαν μία Οσκαρική βραδιά στην καρδιά της Αθήνας.
Οι εκλεκτοί καλεσμένοι της βραδιάς, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού, καλλιτεχνικού, δημοσιογραφικού, αλλά και πολιτικού χώρου ενημερώθηκαν για τους μεγάλους νικητές, αλλά και για τα backstage της βραδιάς των OSCAR® από τους παρουσιαστές, Πόλυ Λυκούργου και Γιώργο Κρασσακόπουλο.
Ο κ. Παντελής Τζωρτζάκης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και τους παρουσίασε τη φιλανθρωπική δράση του Ομίλου Forthnet-nova προς όφελος της Mη Κυβερνητικής Οργάνωσης “Όναρ”. Στη συνέχεια η κ. Εύα Ντελιδάκη, αντιπρόεδρος της οργάνωσης, αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο της ομάδας και στην προσπάθειά της να θεσμοθετηθεί η θεραπεία μέσω τέχνης και στη χώρα μας.
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την ερμηνεία των Χριστίνα Γκόλια, Νεκτάριου Γεωργιάδη, Ειρήνη Ζέρβα, Νίκου Ρουσάκη, Νάντια Χριστοφιλοπούλου, σε γνωστές ελληνικές και ξένες κινηματογραφικές επιτυχίες, συνοδευόμενοι από τη δεκαμελή ορχήστρα MV Athens, με μαέστρο τον Αντώνη Καρατζίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...