Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Αποκάλυψη - βόμβα από τον παραγωγό του πορνοβίντεο!

Κατάθεση – βόμβα έκανε ο παραγωγός του πορνοβίντεο της Τζούλιας χθες στο ΣΔΟΕ, από την οποία προκύπτει ότι η Τζούλια είχε πλήρη επίγνωση ότι γύριζε πορνό και είχε μάλιστα συμφωνηθεί η αμοιβή της και είχαν πέσει και οι σχετικές υπογραφές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, ο επιχειρηματίας προσκόμισε κατά την κατάθεση του ένα συμβόλαιο, στο οποίο η αμοιβή της Τζούλιας, για να γυρίσει την ταινία ανέρχεται στις 150.000 ευρώ!!! Οh, yes, όπως το ακούσατε. Μήπως της φάνηκαν λίγα και για αυτό τρέχει τώρα; Εκτός εάν βγει και μας πει πως κάθε φορά που της προκύπτουν «προσωπικές» στιγμές φωνάζει κάμεραμαν, ηχολήπτη και πληρώνεται!

Αυτό που ανατρέπει τα πάντα όμως στην υπόθεση «εξαπάτησης της Τζούλιας» και εκθέτει το κορίτσι, που χτυπιόταν για την αθωότητα της στα δελτία ειδήσεων την προηγούμενη εβδομάδα είναι ένας όρος του συμβολαίου, σύμφωνα με τον οποίο είναι υποχρεωμένη να γυρίσει δύο ακόμα ταινίες! Sequel που λέμε!!!

 Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί αν η Τζούλια θα πάρει και άλλα χρήματα ή είναι υποχρεωμένη να γυρίσει τα άλλα δύο βίντεο με τα ίδια λεφτά.

Στο συμβόλαιο περιγράφεται ακόμα ότι ο παραγωγός θα πάρει 400.000 ευρώ και φυσικά κέρδη επί των πωλήσεων, ενώ ο Ίαν, ο... συμπρωταγωνιστής, έπαιρνε 500 ευρώ για κάθε επιτυχημένη εκσπερμάτωση! Όπως είναι εμφανές, ο Ίαν είναι ο πλέον ριγμένος της υπόθεσης.

Για να δούμε θα ακολουθήσει και αυτός τον δρόμο της δικαιοσύνης ή είναι ευχαριστημένος με τις επιδόσεις του;

Την ίδια ώρα έχουμε γίνει ρεζίλι στην Τουρκία, που «εν μέσω οικονομικής κρίσης και ενώ «κλαιγόμαστε» για την δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρα μας, τρέχουμε στα περίπτερα και καταθέτουμε 2.000.000.000 ευρώ για το dvd της Τζούλιας», αναφέρουν δημοσιεύματα.

Δείτε όλη την κατάθεση του παραγωγού της Τζούλιας και μάθετε τους όρους του συμβολαίου, όπως το παρουσίασε η εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...