Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

"Εχω όλα τα έγγραφα που χρειάζονται" λέει ο παραγωγός του dvd

Τιμολόγια και αποδείξεις θα προσκομίσει σήμερα στην Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων του υπουργείου Οικονομικών ο παραγωγός του επίμαχου ροζ DVD στο οποίο πρωταγωνιστεί η Τζούλια Αλεξανδράτου, Δημήτρης Σειρηνάκης.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε για τα υπέρογκα κέρδη από τις πωλήσεις του πολυσυζητημένου βίντεο, οι «Ράμπο» του υπουργείου Οικονομικών έκαναν φύλλο και φτερό τα γραφεία της εταιρείας Sirina προκειμένου να διαπιστώσουν αν προκύπτουν στοιχεία φοροδιαφυγής.

«Δεν τίθεται κανένα απολύτως θέμα. Σήμερα θα προσκομίσω στην αρμόδια υπηρεσία όλα τα έγγραφα που χρειάζονται. Υπάρχουν αποδείξεις και τιμολόγια για οτιδήποτε» δήλωσε στην «Espresso» ο κ. Σειρηνάκης τονίζοντας: «Οσα έχουν ειπωθεί περί διακίνησης παιδικής πορνογραφίας είναι τρομερά ψέματα. Ποτέ δεν έχω προβεί στην απαράδεκτη πράξη της εμπορίας παιδικού πορνό, την οποία και καταδικάζω».

Οσον αφορά την Τζούλια Αλεξανδράτου, με επίσημη ανακοίνωσή της έκανε σαφές πως από εδώ και στο εξής τον λόγο θα έχουν η Δικαιοσύνη και ο πληρεξούσιος δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας. «Ζήτησα από την πελάτισσά μου μια αναλυτική γραπτή τοποθέτησή της περί του θέματος. Από εκεί και πέρα, θα αποφασίσω για τη γραμμή που θα ακολουθήσω» δήλωσε ο κ. Κούγιας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του και συμπλήρωσε: «Προς το παρόν έχω εξηγήσει στην κυρία Αλεξανδράτου όλες τις παραμέτρους της υπόθεσης και περιμένω τη δική της θέση για το θέμα».

Πάντως, τα όσα διαδραματίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες δεν εμπόδισαν την εκρηκτική καλλονή να συνεχίσει τις επαγγελματικές της δραστηριότητες στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, από την πίστα του μαγαζιού ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές της και τους ευχαρίστησε θερμά για τη στήριξη που της δείχνουν. ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...